Iftimoaie Jr., botez de basm

Apropo.ro / 12.05.2008, 00:00
Iftimoaie Jr., botez de basm
Peste 130 de invitaţi a avut la petrecerea sa de botez micul Nicholas Ionuţ, care nu a plîns deloc atunci cînd a fost scufundat în cristelniţă.

”E frumos la o nuntă, pentru că se unesc două persoane, se formează o familie. Însă această familie se concretizează cînd apare un copil. Pentru mine, e mai important un botez decît o nuntă”, spune Ionuţ Iftimoaie. Nicholas Ionuţ Iftimoaie a avut parte de o petrecere de basm, cei 130 de invitaţi chefuind la Slănic Moldova trei zile şi trei nopţi.

”Petrecerea a început pe 1 mai, cînd au venit primii invitaţi, şi s-a terminat pe 4, cînd cu greu s-au lăsat duşi ultimii invitaţi”, povesteşte tăticul Ionuţ Iftimoaie, mîndru că fiul său s-a comportat ca un bărbat şi nu a plîns deloc. Printre invitaţi s-au numărat nume grele din sport, precum Mircea Sandu, Nicu Gheară, Nae Manea, Ilie Balaci, dar şi colegii lui Ionuţ din serialul ”La bloc”. Pentru ca petrecerea să fie cu adevărat deosebită, Ionuţ Iftimoaie a apelat la un cor format din studenţi la Conservator, dar invitaţii au dansat şi pe muzica lui Adrian Enache, Lavinia şi Connect-R.