Iftimoaie l-a învins pe Serghei Gur în gala Local Kombat de la Bacau

Apropo.ro / 04.06.2006, 13:55
Iftimoaie l-a învins pe Serghei Gur în gala Local Kombat de la Bacau
Luptatorul Ionuț Iftimoaie l-a învins, vineri, pe bielorusul Serghei Gur, într-un meci disputat în cadrul Galei Local Kombat 21 - Acasa la Iftimoaie, ce a avut loc la Bacau, transmite corespondentul MEDIAFAX. Iftimoaie l-a învins pe Gur cu o decizie de 3-0. Într-un alt meci, Daniel

Luptatorul Ionuț Iftimoaie l-a învins, vineri, pe bielorusul Serghei Gur, într-un meci disputat în cadrul Galei Local Kombat 21 – Acasa la Iftimoaie, ce a avut loc la Bacau, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Iftimoaie l-a învins pe Gur cu o decizie de 3-0.

Într-un alt meci, Daniel Ghița s-a impus prin KO în repriza a doua în fața turcului Muhammad Ali Durmaz, care a reprezentat Germania. De asemenea, la feminin, Corina Cârlescu a învins-o, cu o decizie de 3-0, pe poloneza Klaudia Ksiezak.

În cadrul galei de la Bacau, transmisa în direct de Pro TV, s-a disputat și o piramida de patru sportivi, luptatori la categoria 73 de kilograme, câștigata de Horia Vintila, care l-a învins în finala, cu o decizie de 2-1, pe elvețianul Thomas Hladky. În semifinale, Vintila l-a învins pe germanul Olli Koch, cu o decizie de 3-0, iar Thomas Hladky s-a impus în fața lui Adrian Buda, dupa disputarea unei reprize de departajare.

(Departamentul Sport; [email protected])