Iftimoaie se antreneaza pentru nunta

Apropo.ro / 10.04.2006, 14:00
Iftimoaie se antreneaza pentru nunta
Luptatorul K1 Ionuț Iftimoaie câștiga puncte importante pe ringul de dans în show-ul "Dansez pentru tine", de la Pro TV. În 2001 a participat la primul turneu K1, reușind sa-l faca KO din prima repriza pe campionul Italiei la Thai Box. Poreclit Ivan Drago, sportivul român

Luptatorul K1 Ionuț Iftimoaie câștiga puncte importante pe ringul de dans în show-ul „Dansez pentru tine”, de la Pro TV.

În 2001 a participat la primul turneu K1, reușind sa-l faca KO din prima repriza pe campionul Italiei la Thai Box. Poreclit Ivan Drago, sportivul român și-a facut rapid fani în Italia. În atenția românilor a ajuns puțin mai târziu, dupa ce a acceptat sa participe la galele Local Kombat.

Anul trecut Iftimoaie și-a suprins fanii aparând pe podiumul unei prezentari de moda a Ritei Mureșan. În primavara acestui an a recidivat, evoluând ca un profesionist la emisiunea „Dansez pentru tine”. Culmea culmilor este ca acum a ajuns sa râda când partenera sa din show, Monica Grosu, îi mai trage din greșeala câte un cot în nas, la repetiții.

Cum a ajuns Ionuț Iftimoaie într-un asemenea show?

La început a fost o provocare. Apoi m-a convins visul Monicai, care lupta sa împlineasca dorința tatalui sau, importanta și pentru societate – o sala de dans pentru copiii surdo-muți. Am sa lupt cât pot pentru a-l ajuta sa-și împlineasca dorința nobila.

Ce legatura are dansul cu K1?

Este o competiție și la „Dansez pentru tine”, și în ringul de lupta. Nu ma împac cu ideea sa pierd nici la dans, așa ca merg mereu la repetiții, pun suflet și încerc sa câștig. Cum fac și în ring.

Care a fost prima ta partenera de dans?

Monica Grosu. Se mai dansau blues-uri prin discoteci când eram și eu mai tânar, dar nu-mi amintesc nume de fete și nici chipuri, pentru ca știți ca la discoteca era lumina stinsa și te gaseai cu prietenii doar pe pipaite.

Antrenamentele la „Dansez pentru tine” sunt mai grele decât cele pentru K1?

Sunt mai lungi cu siguranța, dureaza între 5 și 8 ore, s-a întâmplat sa ne antrenam și 10 ore non-stop, dar a meritat, pentru ca pe 31 martie am fost pe locul I.

Daca ai fi apelat tu la emisiune, pentru ce ai fi dansat?

Pentru un club unde sa antrenez copiii talentați la K1. Eu am fost nevoit sa merg în strainatate ca sa-mi gasesc un rost și sa-mi îndeplinesc visul. Foarte mulți tineri din România nu se antreneaza pentru ca nu au unde. Visul meu seamana foarte mult cu al Monicai. Daca vom câștiga, poate împarțim premiul și facem cu rândul: folosim sala și pentru dans și pentru K1.

Cu ce alta partenera ți-ai dori sa dansezi?

Monica Belluci – pe plan internațional. Și pe plan național ramân tot la o Monica – Bârladeanu, ca e moldoveanca de-a mea. Pâna una alta, dansez cu placere alaturi de Monica Grosu.

Afla amanunte despre acest subiect doar din (logo)

Tags: