IGPF: Traficul transfrontalier a crescut în ultima saptamâna

Apropo.ro / 31.07.2007, 13:42
IGPF: Traficul transfrontalier a crescut în ultima saptamâna
Traficul transfrontalier din ultima saptamâna a lunii iulie a crescut cu 48 la suta fata de perioada similara a lunii precedente, cele mai tranzitate frontiere fiind cele cu Ungaria si Bulgaria, informeaza, marti, Biroul de Presa din cadrul Inspectoratului General al Politiei de

Traficul transfrontalier din ultima saptamâna a lunii iulie a crescut cu 48 la suta fata de perioada similara a lunii precedente, cele mai tranzitate frontiere fiind cele cu Ungaria si Bulgaria, informeaza, marti, Biroul de Presa din cadrul Inspectoratului General al Politiei de Frontiera (IGPF).

Potrivit Biroului de presa din cadrul IGPF, în ultima saptamâna a lunii iulie s-a înregistrat un trafic de aproximativ 1.200.000 persoane, cu 48 la suta mai mult decât perioada similara a lunii mai, când au fost înregistrate 807.000 persoane, iar cele mai tranzitate frontiere au fost cele cu Ungaria si Bulgaria, cu un trafic de 751.000 de persoane.

„Cu toate acestea, traficul transfrontalier s-a derulat în conditii optime, neînregistrându-se cresteri ale timpilor de asteptare, media în punctele de trecere a frontierei a fost de circaca 5 minute”, se arata în comunicat.

Din numarul total al persoanelor care au trecut frontiera în ultima saptamâna, 542. 995 au fost straini iar 655.083 români, 308.587 dintre acestia iesind din tara.

Mediafax