Ii toarna Gigi? (Prosport)

Apropo.ro / 16.04.2009, 10:27
Ii toarna Gigi? (Prosport)
Se pare ca unul din substraturile arestarii lui Becali consta in importanta si influenta pe care acesta o avea in fotbalul romanesc, scrie Prosport.

Se pare ca unul din substraturile arestarii lui Becali consta in importanta si influenta pe care acesta o avea in fotbalul romanesc.

Pentru ca au prins pestele cel mare, procurorii de la DNA au inceput sa faca presiuni pentru a-l determina pe Gigi sa denunte ilegalitatile din campionatul intern.

Desi la inceput a fost reticent in privinta unei eventuale colaborari, patronul gruparii din Ghencea si-a schimbat pozitia in ultimele zile. Ceea ce l-a determinat sa faca acest lucru este obtuzitatea de care au dat dovada organele, care au respins cererile repetate de eliberare.

Din cate se pare, speriat, Becali spera sa scape de corvoada inchisorii oferind pe tava nume grele si piste clare din fotbalul autohton si nu este exclus ca, pe langa Cornel Penescu, unul din apropiatii latifundiarului, sa urmeze si alti „amici” din Liga I, precum Turcu, Borcea sau Dragomir.

 
Sursa foto: Prosport