IKEA ofera transport gratuit vizitatorilor sai

Apropo.ro / 02.07.2007, 12:17
IKEA ofera transport gratuit vizitatorilor sai
Incepand cu data de 3 iulie magazinul IKEA pune la dispozitia vizitatorilor sai linii de transport gratuite pentru magazinul din Baneasa. Magazinul va pune la dispozitie trei rute diferite de transport pe care vor circula, din ora în ora, autobuze sau microbuze


Incepand cu data de 3 iulie magazinul IKEA pune la dispozitia vizitatorilor sai linii de transport gratuite pentru magazinul din Baneasa.

Magazinul va pune la dispozitie trei rute diferite de transport pe care vor circula, din ora în ora, autobuze sau microbuze speciale care vor transporta calatorii pâna la intrarea în magazinul IKEA si înapoi. Cursele vor fi disponibile în zilele lucratoare ale saptamânii, de luni pâna vineri.

Rutele pe care vor circula autobuzele si microbuzele IKEA au fost special configurate pentru a facilita accesul unui numar cât mai mare de locuitori ai Bucurestiului la magazinul din Baneasa, în special al locuitorilor din zonele mai indepartate precum Drumul Taberei, Militari, Berceni, Titan, Dristor, etc. Pentru a fi usor de recunoscut masinile vor incriptionate cu sigla IKEA si mesajul „Transport gratuit”. In prezent sunt la dispozitia vizitatorilor un numar de 12 microbuze.

Cele 3 linii de autobuze vor circula, din ora în ora, dus si întors, pe urmatoarele rute:

1. Piata Sudului – Abator – Vitan – Dristor – Muncii – Iancului – Obor – Stefan Cel Mare (în zona intrarii la metrou) – Vacarescu (lânga Billa) – Magazinul IKEA.

2. Luica – Piata Progresul – Eroii Revolutiei – Tineretului – Budapesta – Sfântul Gheorghe – Piata Romana – Piata Victoriei – Magazinul IKEA.

3. Tricodava – Moghioros – Plaza Romania – Uverturii – Piata Crangasi – Turda-1Mai – Magazinul IKEA.

Primele curse catre magazinul IKEA pleaca la ora 9.00 dimineata de la capatul liniilor de transport si vor continua sa transporte calatorii din ora în ora pâna seara la ora 19.00. În sens invers, pe traseul de întoarcere de la magazinul IKEA catre oras, prima cursa va pleca la ora 11.00 dimineata, iar ultima la ora 21.00.

Statia de sosire la magazinul IKEA se afla exact lânga intrarea în magazin, iar cea de plecare chiar în fata iesirii, pentru ca vizitatorii sa îsi poata transporta cu usurinta produsele cumparate.