Îl iubește femeile

Apropo.ro / 27.02.2006, 11:44
Îl iubește femeile
Prima data am primit-o pe mail, apoi am auzit-o la radio, pe posturile de muzica, la orice colț de strada, pana și la știrile tv. "Ma iubește femeile"! Versuri amuzante, linie melodica simpatica și obsedanta. Iar numele artistului e cireașa de pe tort:

Prima data am primit-o pe mail, apoi am auzit-o la radio, pe posturile de muzica, la orice colț de strada, pana și la știrile tv. „Ma iubește femeile”! Versuri amuzante, linie melodica simpatica și obsedanta. Iar numele artistului e cireașa de pe tort: Gore din Chitila.

E drept ca de fapt îl cheama Mihai Margineanu, dar Gore din Chitila e un adevarat nume de scena! Ideea acestui nume, și mai apoi a piesei „De mahala”, i-a venit lui și prietenilor lui (care au devenit și colegii de trupa) pe cand erau la liceu, în curtea școlii. „Numele de Gore era întalnit înca de atunci și era perceput ca fiind destul de penibil, un fel fe Gogu. pentru ca nu puteam spune (de București n.n.). Aveam pe atunci un prieten poreclit așa ca a trebuit sa mergem pe alta idee, iar Gore din Chitila era destul de imparțial”, ne explica Margineanu.

S-a nascut în București „într-o adevarata mahala, unde oamenii saraci, dar muncitori ieșeau serile de vara la porți, în maieu, jucau table, beau bere și ascultau meciuri. Pe o strada îngusta pe care avea loc doar brișca laptarului – un personaj enervant care te trezea dimineața urland cat îl țineau plamanii ca a venit laptele-, și unde în ciuda neajunsurilor banești era pace bai, tata”, povestește Margineanu.

La 37 de ani se poate declara un om împlinit. Are o firma de construcții care merge destul de bine, încat sa nu trebuiasca sa traiasca din muzica și a scos un album care are o priza extraordinara la public. Mihai recunoaște ca nu se poate trai din muzica. Cel mai bun exemplu? „Vin persoane la mine și-mi cer albumul în varianta originala deoarece nu l-au decat luat de pe net, iar asta mi s-a întamplat chiar cu un polițist.”

Citește mai multe despre „stilul Margineanu” numai în

Tags: