Ileana Badiu o face praf pe Mihaela Rădulescu! „A lins, a şocat, s-a operat, a stat goală şi cheală …”

Apropo.ro / 08.04.2015, 09:52

Ileana Badiu o face praf pe Mihaela Rădulescu!
Mihaela Rădulescu este, probabil, cel mai comentat personaj de pe micile ecrane în momentul de faţă.


Aceasta a devenit, odată cu noua ediţie a show-ului de talente la care jurizează, “omul negru” al peisajului mioritic. Acuzată de public că a jignit două fete numindu-le „grase”, Mihaela Rădulescu nu a bătut în retragere, iar în urmă cu puţin timp a postat pe blogul personal un text care a pus pe jar comunitatea de gay din România.

“Sunteţi anormali, oricât vă deranjează!” este doar una dintre afirmaţiile care au plasat-o pe fosta divă în centrul unui nou scandal, consemnează wowbiz.ro. Printre personalităţile care critică atitudinea acesteia se numără şi femeia de afaceri Ileana Badiu, fosta soţie a lui Dinu Pescariu.

„Oare ce o sa i ramina femeii asteia de facut dupa ce a jignit adolescenti,femei casnice,persoane grase, homosexuali, lesbiene, s-a tavalit, a lins, a socat, s-a operat, s-a liftat, a sarit cu parasuta, cu parapanta, a stat goala si cheala si tot nu i destul ca sa atraga atentia jinduita …poate sa se ia de oamenii bolnavi,batrani sau cu handicap?!”, a scris Ileana Badiu pe pagina ei de Facebook.