Ileana Badiu o face praf pe Mihaela Rădulescu! „A lins, a şocat, s-a operat, a stat goală şi cheală …”

Apropo.ro / 17.07.2018, 15:00
Ileana Badiu o face praf pe Mihaela Rădulescu!
Mihaela Rădulescu este, probabil, cel mai comentat personaj de pe micile ecrane în momentul de faţă.

Aceasta a devenit, odată cu show-ul de talente la care jurizează, “omul negru” al peisajului mioritic. Acuzată de public că a jignit două fete numindu-le „grase”, Mihaela Rădulescu nu a bătut în retragere, iar, în urmă cu ceva timp, a postat pe blogul personal un text care a pus pe jar comunitatea de gay din România.

“Sunteţi anormali, oricât vă deranjează!” este doar una dintre afirmaţiile care au plasat-o pe fosta divă în centrul unui nou scandal. Printre personalităţile care critică atitudinea acesteia se numără şi femeia de afaceri Ileana Badiu, fosta soţie a lui Dinu Pescariu.

„Oare ce o să- i râmână femeii ăsteia de făcut după ce a jignit adolescenţi, femei casnice, persoane grase, homosexuali, lesbiene, s-a tăvaăit, a lins, a şocat, s-a operat, s-a liftat, a sărit cu paraşuta, cu parapanta, a stat goală şi cheală şi tot nu- i destul ca să atragă atenţia jinduită …poate să se ia de oamenii bolnavi, bătrâni sau cu handicap?!”, a scris Ileana Badiu pe reţelele de socializare, în urmă cu ceva timp.