Ileana Lazariuc şi Lili Sandu, atac la divele care se operează: „Să vezi acum coadă pe la doctori cu poza ta”

De: Cristiana Trifu / 06.02.2018, 13:37
Ileana Lazariuc şi Lili Sandu, atac la divele care se operează:
Puţini sunt cei care îşi mai aduc aminte că în urmă cu 17 ani, Lili Sandu făcea parte din trupa „Trinity”, alături de buna ei prietenă Ileana Lazariuc, nimeni alta decât actuala soţie a lui Ion Ion Ţiriac.

Prietene foate bune, Lili Sandu şi Ileana Lazariuc au purtat o conversaţie extrem de acidă în mediul virtual, în care le-au criticat pe femeile care apelează la intervenţii estetice, afirmând faptul, că ele nu au nevoie  să meargă la un estetician deoarece au fost înzestrate de mama natură cu calităţi fizce deosebite.

Ileana Lazariuc şi-a publicat o poză cu chipul ei, iar fanii au fost extrem de generoşi cu laudele, iar printre cei care au comentat la fotografie se numără şi Lili Sandu.

„Să vezi acum coadă pe la doctori cu poza ta, să le facă ochii, nările, buzele, pomeţii, tâmplele, firele de păr. Nu mai încercaţi, ea e unică!” a scris Lili Sandu.

„Lili Sandu, ne facem şi noi ceva? Că se poartă”.

„Draga mea, eu am un iubit cu 12 ani mai tânăr, asta înseamnă că eu încă arăt minunat, aşa că nu am nevoie. Tu arăţi de 25, ar fi penibil să arăţi de 18 cu doi copii, deci mai stai vreo 10 ani”, a venit şi răspunsul lui Lili Sandu.