Ileana Stana Ionescu şi Horaţiu Mălăele vin în “Las Fierbinţi”

Apropo.ro / 12.04.2012, 08:00
Ileana Stana Ionescu şi Horaţiu Mălăele vin în “Las Fierbinţi”
Titanii comediei româneşti vin săptămâna aceasta în “Las Fierbinţi”.

Comedia va atinge cote şi mai înalte la Pro Tv, în această seară de la 20.30, pentru că pe uliţele din Fierbinţi îşi fac apariţia două personaje colorate, spumoase, de un umor aparte, interpretate inegalabil de marii actori Ileana Stana Ionescu şi Horaţiu Mălăele.

In cel de-al şaselea episod al serialului de la Pro Tv, Horaţiu Mălăele va avea o apariţie spectaculoasă în rolul lui Moş Peleuş, rol pentru care s-a deghizat cu haine corespunzatoare şi… dinţi falşi. „Mă bucur că am ocazia să joc într-o comedie la care râzi cu lacrimi încă de la filmare. Chiar dacă joc un rol mic, mă amuză teribil să mă transform în rolul lui Moş Peleuş pentru că mă distrez grozav alături de colegii mei de platou”, a mărturisit Horaţiu Mălăele despre participarea sa în serialul „Las Fierbinţi”, chiar pe platourile de filmare. La rândul ei, Ileana Stana Ionescu devine coana Coca, cu batic pe cap, papuci de gumă şi ilic de lână, nimeni alta decât mama primarului Vasile (Gheorghe Ifrim), cea care va complica şi mai mult lucrurile din viaţa acestuia.

La FierbintiŞi pentru restul personajelor aventurile continuă diseară în „Las Fierbinţi”. O dubă încearcă să evite o coliziune cu o capră şi în urma agresivei manevre din dubă cade o valiză. Giani (Costi Diţă) şi Bobiţă (Mihai Bobonete) cred că e o bombă, aşa că îl obligă pe Doru (Iulian Postelnicu) să o arunce cât mai departe. Firicel (Toma Cuzin) se plânge primarului (Gheorghe Ifrim) de aceeaşi capră, a vecinei a lui, femeia la care apelează toţi bărbaţii din sat când au orice durere, interpretată de Mirela Oprişor, care îşi face şi ea astfel apariţia în „Las Fierbinţi”. Tocmai la această femeie o va duce Vasile (Gheorghe Ifrim) pe mama lui, coana Coca (Ileana Stana Ionescu), fiind convins că poveştile pe care le auzea prin sat despre ea sunt adevărate, dar fără să priceapă că aceasta practică, de fapt, cea mai veche meserie din lume. Sedus de aceasta şi descoperit de propria mamă, Vasile este obligat să o ceară de nevastă. Cum se va termina totul, dar şi ce conţinea valiza buclucaşă, telespectatorii Pro Tv vor afla în această seară, în „Las Fierbinţi”.