Ilie Nastase a cerut-o in casatorie pe Brigitte Sfat

Apropo.ro / 06.09.2011, 09:51
Ilie Nastase a cerut-o in casatorie pe Brigitte Sfat
Brigitte Sfat a fost uimita in momentul in care Ilie Nastase a cerut-o de sotie, in prima seara a vacantei lor la Saint-Tropez.

Ilie Nastase este pe cale sa devina un barbat insurat. Desi nu actele sunt cele mai importante in relatia lor de dragoste, Ilie si Brigitte se iubesc ca in prima zi. Locuiesc impreuna si aproape orice fac, fac impreuna. Brigitte s-a mutat acum in Bucuresti, la Ilie, impreuna cu fetita ei care va merge la gardinita din aceasta toamna.

„Bineinteles ca as fi incantata sa fiu sotia lui, insa nu am stabilit nimic. Ilie m-a cerut de sotie in seara in care am ajuns la hotel la Saint-Tropez. La inceput am crezut ca a fost o gluma sau ca a baut prea mult, insa a doua zi m-a intrebat daca nu m-am razgandit, asa ca mi-am dat seama ca vorbeste serios. Nu vrem sa grabim lucrurile. Probabil ca nu o sa facem nunta, doar o sa ne oficializam relatia”, a spus Brigitte Sfat.

„Amandoi vrem sa ne casatorim, dar asta nu inseamna ca ne grabim. Daca o sa se intample, o sa se intample”, a completat Nastase.

Ilie si Brigitte

Ilie Nastase si Brigitte Sfat

Timisoreanca Brigitte Sfat si Ilie Nastase au o relatie ce dureaza de peste un an de zile. De curand, Brigitte a primit de la Ilie un inel, care, se pare, a fost ca un buzdugan aruncat pentru ceea ce urma sa se intample.

„Am fost cu fetele lui la cumparaturi si lor le-a luat cate un buchet de trandafiri, iar mie unul de crini si daca eu nu eram in casa, l-a asezat pe masa si a lasat un biletel pe care scria ca buchetul este de la un admirator. Si tot imi zicea: Oare cine o fi admiratorul?. Noroc ca fetitele l-au dat de gol”, a spus Brigitte pentru ziarul National, precizand ca a gasit langa buchetul cu flori un inel.

Citeste mai multe detalii despre casatoria dintre Brigitte Sfat si Ilie Nastase, pe Showbiz.ro