Ilie Nastase a dat-o in judecata pe Brigitte Sfat

Apropo.ro / 22.09.2011, 09:38
Ilie Nastase a dat-o in judecata pe Brigitte Sfat
Ilie Nastase a dat-o in judecata pe iubita lui, Brigitte Sfat, pentru returnarea unei datorii de 200.000 de euro.

Ilie Nastase vrea sa isi recupereze banii imprumutati de firma pe care o detine Brigitte Sfat si fiul acesteia, in varsta de 12 ani. Este vorba de 200.000 de euro, bani pe care omul de afaceri a crezut ca ii poate lua cu usurinta de la firma iubitei sale.

Procesul dintre cei doi se afla in derulare in instantele din judetul Timis.

Iubitul lui Brigitte Sfat vrea sa recupereze un imprumut de 200.000 de euro acordat firmei acesteia, care are ca obiect de activitate restaurantele. Brigitte Sfat detine 12,5 la suta din firma, iar fiul ei – Antoniu Robert Sfat, care are 12 ani, detine 75 la suta din activele companiei, prin intermediul unui curator.

Banii au fost imprumutati de Brigitte pe inainte de a avea o relatie cu Ilie. Intr-o intelegere scrisa, firma se obliga sa plateasca datoria de 1.178.087 lei pana in 15 februarie 2011. Firma lui Sfat i-a platit lui Ilie Nastase 18.300 de lei in luna ianuarie, dupa care platile au fost suspendate. Astfel, sportivul a ajuns sa apeleze la instanta pentru recuperarea banilor.

Ilie Nastase nu a dorit sa comenteze pe marginea acestui subiect, dar si-a lasat iubita sa o faca: „Atata timp cat eu am imprumutat firma cu banii astia, am voie sa fac ce vreau cu ei”.