Ilie Nastase și Briggite Sfăt au devenit soț și soție

De: Gabriela Voicu / 28.05.2013, 14:30
Ilie Nastase și Briggite Sfăt au devenit soț și soție, azi, după o relație care durează de peste trei ani.

Azi, Ilie Năstase (66 de ani) s-a însurat din nou, de data aceasta cu logodnica sa Brigitte Sfât, mai tânără cu 30 de ani ca el.

Cununia civilă dintre fostul tenisman Ilie Năstase și Brigitte Sfăt (36 de ani) a avut loc azi, la Timișoara. După o relație care durează de mai bine de trei ani, Ilie și Brigitte au făcut în sfârșit marele pas spre altar.

Actul care demonstrează căsătoria dintre Ilie și Brigitte

Așa cum a dezvăluit Brigitte Sfăt la „Poveștiri adevărate” cu puțin timp în urmă, ceremonia a fost discretă, într-un cadru intim.

„Purtăm verighetele de un an. Este normal să oficializezi relația pe care o ai. Există iubire, respect și înțelegere între noi”, a spus Brigitte Sfăt.

Înainte de a se căsători cu Brigitte, Ilie Nastase a fost însurat cu Amalia Năstase, de care a divorțat în 2010, după o relație de 14 ani.

Ilie și Amalia, fosta lui soție

Prima căsătorie a tenismenului a avut loc la 26 de ani. Aleasa a fost Dominique Grazia, iar de pe urma acestei căsnicii Năstase a avut și primul copil, Natalie.

Mai târziu, în 1984, Năstase s-a căsătorit cu actrița Alexandra King, cu care a adoptat doi copii: Nicholas și Charlotte.

A treia oară, Năstase s-a căsătorit în 2004, la Paris, cu Amalia Teodosescu, cu care avea o relație din vara lui 1996. Ei au împreună doi copii.