Ilie Nastase si Brigitte Sfat au facut scandal la ziua Regelui Mihai!

Apropo.ro / 26.10.2011, 09:55
Ilie Nastase si Brigitte Sfat au venit aseara la concertul de opera dat in cinstea regelui, la fel ca zecile de persoane publice si capete incoronate.

Ilie Nastase si Brigitte Sfat au avut parte de o surpriza neplacuta, marti seara, la Opera Romana, unde au fost invitati ai Regelui Mihai.

Veniti sa vada concertul dedicat sarbatoririi a 90 de ani de la nasterea fostului suveran, cei doi au plecat nervosi din sala, dupa ce au fost ridicati de pe locurile unde stateau.

Ilie Nastase si Brigitte Sfat

„Am primit invitatie de la Casa Regala, am intrat in sala, dar ne-au ridicat de pe locuri. Ne-au spus ca sunt rezervate pentru oficialitati din strainatate. E inadmisibil asa ceva”, au spus suparat Ilie Nastase, in timp ce iesea la brat cu Brigitte din sala.

Majestatea Sa Regele Mihai a sustinut, ieri, primul sau discurs, dupa 60 de ani de cand s-a adresat ultima oara natiunii romane.

Regele Mihai

„Sunt mahnit ca dupa doua decenii de revenire a democratiei oamenii batrani si bolnavi sunt nevoiti sa treaca prin situatii injositoare. Romania are nevoie de infrastructura. Agricultura nu este un domeniu al trecutului istoric, ci al viitorului. Scoala este si va fi o piatra de temelie a facultatii. Alaturi de familia noastra, vom sustine interesele fundamentale ale Romaniei: continuitate si traditiile tarii noastre”, a declarat Regele Mihai.