Iliescu: M-am temut ca blogosfera e o mahala

Apropo.ro / 23.01.2008, 09:52
Iliescu: M-am temut ca blogosfera e o mahala
Ion Iliescu a participat, marti seara, la o dezbatere, unde s-a intretinut cu tinerii bloggeri pe teme legate de blogosfera.

Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a participat, marti seara, la o dezbatere, unde s-a intretinut cu tinerii bloggeri pe teme legate de blogosfera, pe care a crezut-o initial un fel de mahala, dar pe care acum o considera o noua forma de manifestare a societatii civile.

Iliescu le-a spus bloggerilor, in cadrul unei dezbateri organizate de Asociatia Consumatorilor de Media, in Club A, ca a revenit asupra opiniei sale initiale, potrivit careia blogosfera "e un fel de mahala".

"Am avut retineri la inceput. Nu am perceput prea bine ce e blogosfera. Credeam ca e un fel de mahala. Dar prietenii mi-au atras atentia ca apar discutii interesante", a spus Iliescu.

El a aratat ca retinerile sale se bazau pe utilizarea, in blogosfera, a unor expresii licentioase.

Potrivit lui Iliescu, in Romania s-a creat, in acest moment, un fel de comunitate a bloggerilor, care impune anumite reguli in ceea ce priveste utilizarea acestor expresii licentioase, avand deja mecanisme de protectie impotriva acestora.