„iLike IT” și „Ce se întâmplă, doctore?” revin cu edițiile de weekend la Pro TV

De: Ana Obretin / 19.02.2021, 11:36
„iLike IT” și „Ce se întâmplă, doctore?” revin cu edițiile de weekend la Pro TV

Emisiunile „iLike IT”, cu Iulia Ionescu, și „Ce se întâmplă, doctore?”, cu Oana Cuzino, revin cu edițiile de weekend la Pro TV.

Astfel, „iLike IT” revine sâmbătă, de la ora 10.00, cu informații proaspete din tehnologie și social media. În prima ediție vor fi prezentate cele mai noi, ciudate, scumpe, dar și performante telefoane de pe piață, iar Iulia Ionescu testează terapia bazată pe neuroștiință și prezintă primul centru experimental de acest fel din țara noastră. Cele mai importante minți ale planetei, dar și sportivii de performanță, apelează acum la neurotehnologie pentru a-și antrena puterea de decizie, intuiția și memoria.

„În noul sezon ‘iLike IT’ vom analiza în continuare cele mai noi dispozitive de pe piață, dar nu ne vom limita doar la asta. Îmi doresc foarte mult ca oamenii să vadă și să înțeleagă cât de importantă este tehnologia în știință, medicină, economie, educație și nu numai. Am ajuns într-un punct în care putem spune că nimic nu este imposibil, iar beneficiile reale ale tehnologiei sunt mai presus decât credem. Tehnologia s-a dovedit a fi un adevărat aliat pentru noi în perioada aceasta”, spune Iulia Ionescu, într-un comunicat remis Apropo de Pro TV.

Duminică, de la ora 10.00, revine și ediția de weekend a emisiunii „Ce se întâmplă, doctore?”. În fiecare săptămână, Oana Cuzino va aborda subiecte de interes legate de sănătate și lifestyle și va avea alături invitați care se bucură de notorietate publică. În prima ediție este invitată actrița Anca Dumitra.

”Reluăm după aproape un an cu mult entuziasm și edițiile de duminică ale emisiunii noastre într- o perioadă în care grija pentru sănătatea noastră reprezintă o prioritate,  poate mai pregnant decât oricând. Ne dorim să încurajăm și să ne inspirăm telespectatorii să își consolideze  obiceiurile de îngrijire și sănătate, să se alimenteze corect și variat, să facă mișcare și să nu se îndepărteze de bucuria de a trăi, de a iubi, de a fi informat și conectat la cultură, tehnologie, societate. Cu ajutorul invitaților noștri, persoane care se bucură de notorietate publică sau profesională, vrem să demonstrăm că dincolo de pandemia COVID19 viața în toată deplinătatea  și aspectele ei, trebuie să meargă în forță, cu optimism, înainte!”, spune Oana Cuzino.

CITEȘTE ȘI: Marius Manole este noul prezentator al emisiunii „Întrebarea mesei rotunde”, pe Pro TV Plus 

Foto: Pro TV