Ilinca Vandici e însărcinată. Primele imagini cu burtica

De: Cătălina Matei / 05.01.2017, 12:20
Ilinca Vandici e însărcinată. Primele imagini cu burtica
Ilinca Vandici este în culmea fericrii. Vedeta a dezvăluit că este însărcinată.

Iubitul prezezntatoarei, Andrei Neacşu, este fiul primarului comunei Tunari din judeţul Ilfov. Cei doi au o relaţie de aproape doi ani. După ce a anunţat că este însărcinată, Ilinca şi Andrei au plecat într-o vacanţă exotică în Republica Dominicană.

Uite cum arăta Ilinca Vandici în costum de baie, când era Miss Bihor! Ce transformare!

Ilinca Vandici are “lipici” la puşti: “Vârsta e doar o cifră” – FOTO

Ilinca Vandici a arătat tot! Uite cum a pozat

Ilinca Vandici, pusă la zid, în direct, la TV: „Eşti o frigidă… Ori eşti campioană la pat, ori dormi ca muta-n… păpuşoi!”

Cât durează să ajungi în pat cu frumoasa Ilinca Vandici? „Trebuie să muncim un pic, băieţi, că…”

Ilinca Vandici, tragedia care i-a marcat ultimii ani din viaţă

„Exista momente in viaţa cand pământul ti se pare mult prea mic pentru fericirea pe care Dumnezeu ti-o daruieste! Acesta este un astfel de moment! Cu mare bucurie in suflet am aflat ca vom fi binecuvântaţi cu un îngeraş si profitam de aceasta ocazie pentru a va împărtăşi aceste sentimente unice! Va mulţumim pentru toată susţinerea si pentru multitudinea de mesaje frumoase!!!”, a scris Ilinca Vandici pe contul de Facebook.

“Sunt atat de fericita incat imi vine sa urlu in gura mare vestea minunata pe care mi-a adus-o Dumnezeu. Imi doresc de foarte multa vreme un copil si, iata, in sfarsit, visul mi s-a implinit. Andrei, iubitul meu este si el in culmea fericirii, mai ales ca isi dorea enorm un copil. De abia asteptam sa devenim parinti”.

Foto Facebook