Ilinca Vandici: „Imi lipseste un om care sa ma iubeasca”

Apropo.ro / 04.11.2011, 13:00
Ilinca Vandici:
Dupa despartirea de Ciprian Marica, Ilinca Vandici nu se declara pe deplin fericita si marturiseste ca simte nevoia unei iubiri in viata ei.

Ilinca Vandici, actrita si prezentatoare tv, tocmai a terminat filmarile la „Narcisa Salbatica”. Tanara spune ca ii va lipsi munca de platou, insa televiziunea ii va ocupa timpul.

Vandici, 25 de ani, declara intr-un interviu acordat Click ca va accepta si urmatoarele propuneri actoricesti, caci este o lume ce o atrage, desi momentele intime si indraznete nu sunt chiar favoritele sale.

„Destul de greu. Este dificil sa manifesti tandrete fata de un alt barbat decat cel iubit… In plus, stiind cat de mult am muncit pentru a cladi o cariera, o imagine, sunt foarte atenta la aceste situatii si nu accept ceva ce simt ca e in neconcordanta cu mine”, spune Ilinca.

Ilinca Vandici

Ilinca Vandici (Tango)

Acum ca Ilinca va avea mai mult timp pentru viata personala, simte deja ca are cateva lucruri care ii lipsesc.

„Imi lipsesc, insa, niste lucruri ca sa ma pot declara pe deplin fericita. Imi lipseste mama si as vrea s-o am langa mine mai des, imi lipseste o discutie cu tata si, mai mult, imi lipsesc explicatiile si raspunsurile lui, pe care acum nu le mai primesc de la nimeni…”, spune Vandici.

Imi lipseste un om care sa ma iubeasca, sa ma respecte si sa ma aprecieze, care sa ma stranga in brate in fiecare seara… Imi lipseste cateodata timpul sa fac tot ce imi doresc… Nu pot nici sa fiu nemultumita, asta pentru ca Dumnezeu m-a ajutat si m-a protejat si chiar mi-a oferit o multime de lucruri de care sunt extrem de multumita, insa tine si de noi sa ne facem viata mai frumoasa…”, mai adauga Ilinca.