Ilinca Vandici, pusă la zid, în direct, la TV: „Eşti o frigidă… Ori eşti campioană la pat, ori dormi ca muta-n… păpuşoi!”

Redacția / 20.03.2015, 10:09
Ilinca Vandici, pusă la zid, în direct, la TV: „Eşti o frigidă… Ori eşti campioană la pat, ori dormi ca muta-n… păpuşoi!”
Ilinca Vandici a fost făcută cu ou şi cu oţet în timpul unei emisiuni de televiziune, iar prezentatoarea TV cu greu s-a abţinut să nu răbufnească.

Totul a început de la statutul de femeie singură al vedetei şi dorinţa Ilincăi Vandici de a fi într-o continuă aşteptare a bărbatului ideal, chiar dacă acest lucru ar putea dura şi ani de zile.

Andrei Duban, unul din invitaţii din emisiunea de la Kanal D, nu a rămas impresionat de romantismul vedetei şi a judecat-o aspru, fără niciun fel de reţinere.

„Eşti frigidă. Nu e o jignire e o problemă medicală. Vreau să ştiu dacă ai mimat vreodată. Dacă mai stai mult aşa o să se facă brusturii acolo cât casa poporului”, i-a spus Andrei Duban.
„Cred că ai speriat bărbaţii la viaţa ta. Esti perfecţionistă? Ce ceri într-o relaţie? Poate vrei prea mult şi dai prea puţin. Ei, presa are dovezi că ai avut şi aventuri, focoase sau mimate. Trebuie să explici. Tu, după ce ajungi acasă, eşti îngălată, leneşă şi stai cu tricoul murdar prin casă? Sau joci roluri, faci pe menajera sexy etc? Eşti bucătăreasă? Ţie cum îţi plac ouăle? Cum eşti în dormitor? Vreau să ştiu de ce nu a rămas niciunul cu tine. Ori eşti campioană, ori dormi ca muta-n… păpuşoi. Nu ai avut o relaţie cu Marica? Ar trebui să îl sun să îmi zică el.
Ilinca joacă un personaj focos. Pozeaza într-o bombă sexy, dar eu cred că e Miss Frigider. Uite, în seara asta încercăm să aflăm de ce eşti singură. Te-a terminat vreunu ca să îţi faca trompele uterine TAM-TAM?”, a spus Duban la WOWbiz.

Iilnca Vandici a încercat să-şi stăpânească furia şi să îi răspundă într-un mod pertinent, însă situaţia a schimbat de sub control şi în cazul ei, iar jignirile au început să apară.

„Sunt singură pentru că aşa doresc. Dacă nu ai grijă la limbaj ori părăseşti tu platoul ori eu. Cred că eşti frustrat şi ai nevoie de un medic care să te ajute”, a spus vedeta.

În momentul în care nervii Ilincăi au fost întinşi la maximum, Andrei Duban a încercat să o liniştească şi i-a spus că întreaga scenă a fost doar o farsă.