Ilinca Vandici s-a căsătorit cu Andrei Neacşu. Iată ţinutele atipice

De: Cristiana Trifu / 16.10.2017, 11:11
Ilinca Vandici s-a căsătorit cu Andrei Neacşu. Iată ţinutele atipice
Ilinca Vandici şi soţul ei Andrei Neacşu au avut ieri nunta şi botezul micuţului Zian Ioan.

Vedeta Kanal d a îmbrăcat trei ţinute pentru cele două evenimente speciale din viaţa ei. La biserică a purtat o creaţie semnată Răzvan Ciobanu, iar la petrecerea de la Palatul Snagov alte două ţinute extravagante, de care s-a ocupat designerul Andra Turcanu.

Uite cum arăta Ilinca Vandici în costum de baie, când era Miss Bihor! Ce transformare!

Ilinca Vandici are “lipici” la puşti: “Vârsta e doar o cifră” – FOTO

Ilinca Vandici a arătat tot! Uite cum a pozat

Ilinca Vandici, pusă la zid, în direct, la TV: „Eşti o frigidă… Ori eşti campioană la pat, ori dormi ca muta-n… păpuşoi!”

Cât durează să ajungi în pat cu frumoasa Ilinca Vandici? „Trebuie să muncim un pic, băieţi, că…”

Ilinca Vandici, tragedia care i-a marcat ultimii ani din viaţă

Botezul şi cununia religioasă au avut loc la biserica Sfântul Nicoale, din Tunari. Naşi de botez şi de cununie au fost doi prieteni buni de-ai mirelui, Andrei Neacşu (25 de ani). Atmosfera a fost animată de Adrian Minune, Lidia Buble, Matteo şi Taraful Cleante.

În timp ce Ilinca Vandici a purtat o ţinută retro şi a venit la cununia religioasă într-o maşină de epocă, Andrei Neacşu, soţul ei, a optat pentru un look modern, avangardist. A îmbrăcat un costum de culoare neagră. Sacoul a fost accesorizat cu cinci libelule, iar cămaşa clasică a fost înlocuită de un tricou. Pantofii au fost extravaganţi, plini de strasuri. 

Foto click, wowbiz