Ilinca Vandici s-a cuplat cu actorul Vladimir Draghia

Apropo.ro / 14.09.2011, 14:30
A suferit Ilinca Vandici cat a suferit dupa despartirea de Ciprian Marica, dar si-a revenit. Acum isi petrece timpul alaturi de actorul Vladimir Draghia.

Ilinca Vandici s-a recuperat dupa despartirea de Ciprian Marica. Aceasta si-a gasita cum alinarea in bratele unui actor si tanar afacerist roman, dar si fost manechin, pe numele sau Vladimir Draghia.

Vladimir ii este coleg de platou in serialul „Narcisa – Iubiri Nelegiuite”, unde joaca rolul lui Emil. Acolo s-au si cunoscut si, tot acolo, s-a nascut si povestea lor de dragoste.

Vladimir Draghia

Vladimir Draghia a ajuns actor din intamplare

Cei doi au fost vazuti impreuna, dupa premiera filmului, undeva in Bucuresti, in apropierea agentiei imobiliare care ii apartine actorului. Martorii care i-au observat sustin ca au existat momente intime intre cei doi, de unde nici sarutarile nu au lipsit. Actiunea s-a petrecut in masina lui Vandici.

Avem o relatie foarte buna, filmam impreuna, uneori de cateva ori pe saptamana, alteori mai rar. Da, e adevarat, m-am intalnit cu el pentru a discuta unele probleme din viata lui personala, insa nu pot sa spun despre ce e vorba, ar trebui sa spuna el singur daca vrea”, a declarat Ilinca pentru Cancan.

Vladimir Draghia ZL

Vladimir, 25 de ani, a fost ceva mai zgarcit in declaratii, insa nu a negat posibila lor relatie: „Nu am nimic de ascuns, dar nici de comentat. E viata mea personala”.