Ilinca Vandici şi Adrian Artene fac echipa la CanCan TV!

Apropo.ro / 10.09.2012, 14:13
Ilinca Vandici şi Adrian Artene fac echipa la CanCan TV!
Incepând de luni, 17 septembrie, de la 22:00 la 00:30, Ilinca Vandici şi Adrian Artene prezintă emisiunea CanCan Tv, în direct din platoul amenajat special la Studiourile MediaPro din Buftea, şi vor aduce ACASĂ exclusivităţi mondene, premiere din showbiz-ul românesc şi cele mai picante amănunte din viata celebrităţilor.

„Am primit cu mare incantare propunerea de a prezenta emisiunea CanCan Tv împreună cu Adrian Artene, ACASĂ. Este un proiect care mă avantajează foarte mult şi care mă va ajuta în dezvoltarea mea professională. A fost visul meu dintotdeauna să pot să lucrez cu o echipă mare în spate, care să mă susţină atât pe mine, cât şi pe Adrian. Sunt pozitivă şi încrezătoare că lucrurile vor funcţiona foarte bine, cu atât mai mult cu cât ştiu că cei de ACASĂ ne aşteaptă cu sufletul la gură, pentru că doar de la noi primesc cele mai tari ştiri în exclusivitate şi ştiu că deja s-au obişnuit cu sloganul nostru: >”, spune Ilinca Vandici, co-prezentatoarea emisiunii CanCan Tv.

Ilinca Vandici„Atat brandul CanCan Tv, cât şi ACASĂ sunt o garanţie pentru public că emisiunea îşi va păstra statutul de lider absolut pe piaţă nocturnă tabloidă şi că va fi generator de mega exclusivităţi. Totodată, tot ce se întâmplă în culisele lumii mondene va fi dezvăluit de CanCan Tv în premieră, ACASĂ. Paparazzi şi reporterii noştri vor fi aşadar, în timp real, parte din viaţa vedetelor. Vom trăi alături de publicul nostru poveştile ascunse ale vedetelor, dramele lor şi momentele lor de glorie. Nimic nu ne va scăpa! Cu toate acestea, le vom respecta intimităţile, nu vom intra cu „bocancii” în viaţa nimănui. Echipa o va primi din această toamnă şi pe Ilinca Vandici, a cărei experienţă va constitui fără îndoială, un mare plus. In noul sezon, vom fi mult mai dinamici şi vom exploata mai mult partea de entertainment”, spune Adrian Artene, co-prezentatorul emisiunii CanCan Tv.
Astfel că de luni, 17 septembrie, de la ora 22:00, ACASA se ridică cortina spre lumea mondenităţilor, iar telespectatorii vor avea acces la viaţa celebrităţilor într-un spectacol plin de culoare care combină senzaţionalul, informaţia şi emoţia.

De luni până joi, emisiunea CanCan TV dezvăluie în premieră cele mai interesente lucruri din viaţa vedetelor din România, iar de vineri până duminică, tot de la ora 22.00, Cabral şi Mircea Solcanu le garantează telespectatorilor seri de weekend pline de noutăţi din show-biz-ul românesc la „Poveştiri de noapte”.