Ilinca Vandici și Adrian Artene vor prezenta emisiunea CanCan Tv

Apropo.ro / 11.09.2012, 10:30
Ilinca Vandici și Adrian Artene vor prezenta emisiunea CanCan Tv
Începând de luni, 17 septembrie, Ilinca Vandici și Adrian Artene prezintă emisiunea CanCan Tv ce va fi difuzată la postul Acasă TV.

Ilinca Vandici și Adrian Artene vor aduce Acasă exclusivități mondene, premiere din showbiz-ul românesc și cele mai picante amănunte din viața celebrităților, începând cu 17 septembrie 2012.

Am primit cu mare încântare propunerea de a prezenta emisiunea CanCan Tv împreună cu Adrian Artene, Acasă. Este un proiect care mă avantajează foarte mult și care mă va ajuta în dezvoltarea mea profesională. A fost visul meu dintotdeauna să pot să lucrez cu o echipă mare în spate, care să mă susțină atât pe mine, cât și pe Adrian„, spune Ilinca.

Sunt pozitivă și încrezătoare că lucrurile vor funcționa foarte bine, cu atât mai mult cu cât știu că cei de Acasă ne așteaptă cu sufletul la gură, pentru că doar de la noi primesc cele mai tari știri în exclusivitate și știu că deja s-au obișnuit cu sloganul nostru: „Dacă noi nu prezentăm o știre înseamnă că nu s-a întâmplat„, a mai adăugat Ilinca Vandici, co-prezentatoarea emisiunii CanCan Tv.

Echipa o va primi din această toamnă și pe Ilinca Vandici, a cărei experiență va constitui fără îndoială, un mare plus. În noul sezon, vom fi mult mai dinamici și vom exploata mai mult partea de entertainment„, spune Adrian Artene, co-prezentatorul emisiunii CanCan Tv.

Citește mai multe detalii despre emisiunea CanCanTV de la Acasă TV, pe Showbiz.ro