Ilinca Vandici si Ciprian Marica s-au despartit!

De: Ungureanu Alexandra Cezara / 05.09.2011, 09:06
Ilinca Vandici si Ciprian Marica s-au despartit!
Ilinca Vandici si fotbalistul Ciprian Marica nu mai formeaza un cuplu, acestia si-au spus adio!

Dupa o relatie de doi ani, in care au fost foarte discreti, Ilinca Vandici si fotbalistul Ciprian Marica (25 de ani) au decis sa mearga pe drumuri diferite.

„Da, ne-am despartit. E dureros, dar viata merge inainte. Motivul rupturii nici noi nu il stim exact, probabil suntem mult prea tineri si fiecare e preocupat de cariera lui. Si distanta si-a spus cuvantul. Nu conteaza cine pe cine a lasat, conteaza ca ne-am despartit. Niciodata nu ne-am certat serios. Ne-am dorit sa ne tinem viata privata departe de ochii tuturor, deoarece eu nu sunt o persoana ce incearca sa reuseasca in viata aparand la bratul unui fotbalist”, a declarat Ilinca Vandici, pentru ziarul Libertatea.

Ilinca Vandici

Ilinca Vandici

Ilinca nu crede ca Marica a inselat-o si merge pe deviza „hotul neprins e negustor cinstit”.

In general, ma feresc sa folosesc cuvinte mari, dar Ciprian stie foarte bine ce ne-a legat pe noi si ce am simtit unul fata de celalalt. Sentimentele nu pot muri peste noapte. Viata merge inainte si cred cu tarie ca, daca e scris sa fim impreuna, asa se va intampla. Daca nu, pentru mine el a fost un moment special, pe care o sa-l pastrez la fel de frumos in inima mea, orice s-ar intampla. Cred ca lucrurile in viata nu vin la voia intamplarii, ci cu un scop. Am invatat ca drumul in viata trebuie sa mi-l construiesc pe propriile puteri si sa depind numai de mine.”, a mai adugat aceasta.