Ilinca Vandici și Liviu Vârciu au o relație

De: Carmen Ulian / 04.04.2014, 15:45
Ilinca Vandici și Liviu Vârciu au o relație
Una dintre cele mai uimitoare vești din ultima vreme este aceea că Ilinca Vandici și Liviu Vârciu sunt împreună. Nimeni nu se aștepta ca cei doi să se cupleze.

Ilinca Vandici și Liviu Vârciu au fost surprinși de cei de la Wowbiz împreună, la restaurant. Cei doi păreau apropiați, semn că ar fi ceva mai mult decât o prietenie simplă între ei. Au avut gesturi tandre și au fost numai un zâmbet.

Liviu a recunoscut că este ceva între ei, dar a rugat presa să îi lase să-și trăiască liniștiți povestea de dragoste.

Am luat masa împreună! Datorită vouă, mi-am făcut curaj să iau calul de hățuri și inima în dinți și să o invit în oraș. Am ieșit la masă și am povestit despre prietenia noastră. Ne simțim bine împreună. Eu am venit să iau masa și să mă simt bine alături de ea și de prietenii noștri. Mi-au distrus intimitatea și seara paparazzii. Dacă vrem să dăm declarații, o vom face. Lumea mă știe bine, nu avem ce ascunde! Respectați-ne decizia„, a spus Liviu.

Relatia lor este la început, iar primul lor sărut încă nu a avut loc! „Încă nu ne-am pupat! O să ne pupăm când o să ne căsătorim. Vreau să fac lucrurile așa cum trebuie„, a explicat Varciu.

Ilinca a dat de înțeles că se simte bine în compania noului iubit, fără să dea prea multe detalii despre cât de îndrăgostită este.