Ilinca Vandici – Sub lupă!

De: Cătălina Matei / 02.03.2009, 00:00
Ilinca Vandici - Sub lupă!
După doi ani petrecuţi la Kanal D, Ilinca Vandici schimbă din nou televiziunea. Astfel, din 1 martie, blonda de aproape 23 de ani este noua vedetă a Antenei 2, unde prezintă emisiunea ”Stele sub lupă”. Muzică, dans, divertisment şi dezvăluiri din viaţa vedetelor sînt ingredientele pe care mizează noul format.

După ce a cîştigat premiul presei la un concurs de frumuseţe, Ilinca a început să-şi facă “încălzirea” în televiziune la B1 TV. Avea doar 19 ani. După rubrica Meteo şi o emisiune despre frumuseţe, tînăra a schimbat registrul şi s-a transferat la Kanal D, unde a avut în grijă un format despre vedete – ”Bulevard”, dar şi un reality show. În scurt timp, Ilinca a ajuns ”sub lupa” tabloidelor, poveştile sale de dragoste fiind principalul punct de atracţie.

După mai multe luni de absenţă de pe micul ecran ca prezentatoare, dar invitată în multe emisiuni, Ilinca a decis să schimbe televiziunea. Aşa a ajuns la Antena 2, decizie destul de ”comentată” prin ziare, asociată frecvent şi cu un scandal dintre ea şi Diana Munteanu: ”Nu a existat niciodată vreun scandal cu Diana. Au fost simple speculaţii de presă, spunîndu-se la acel moment că eu aş lua locul Dianei la . Nu a fost vorba despre aşa ceva, negocierile mele purtîndu-se de la bun început pe formatul emisiunii . Pe Diana o apreciez şi o respect, nu aş lua locul nimănui niciodată!”, ne lămureşte Ilinca.

Cine intră sub lupă?

Noua emisiune de la Antena 2 este un late night show, despre adevărul din viaţa vedetelor: atît cît poate fi recunoscut public şi cît poate interesa o emisiune de divertisment. Discuţii despre showbiz, începuturi, greutăţi, momente bune şi proaste, cîţi bani au încasat de-a lungul timpului, cînd cred ele că au fost pe val, cine le-a inspirat sau ce li s-a împlinit din toate declaraţiile pe care le-au făcut în presă de-a lungul timpului.

”Îmi place faptul că nu este o emisiune în care vedetele vor un anumit rol, ci vor fi descoperite fără nici o perdea! Nu alerg după senzaţional, nu voi apela la tot felul de tertipuri pentru a face audienţă, nu voi pune în situaţii jenante pe nimeni de dragul senzaţionalului. Cred cu îndîrjire că putem realiza emisiuni frumoase, fără scandal, fără momente penibile, fără a judeca, a pune la zid sau a jigni pe cineva. Îmi doresc o emisiune de bun gust la care toată lumea să se uite cu drag şi să aibă întotdeauna ceva de învăţat de la noi”.

Love story fără picanterii

Revenind la mondenităţi, actuala poveste de dragoste pe care Ilinca o trăieşte alături de Alin Cocoş a stîrnit interesul multor ziare de scandal. Poate şi pentru că iubitul ei e fiul vitreg al Elenei Udrea. ”De obicei, viaţa personală a vedetelor se află sub lupa ziarelor de scandal mai mult decît cea profesională, aşa că şi eu am parte de acelaşi tratament. Încă nu am reuşit să fac lumea să înţeleagă că nu se întîmplă nimic senzaţional în relaţia mea, nu am reuşit să stopez cumva această atenţie exagerată”.

Ilinca declară că relaţia sa cu Alin este una normală, fără picanterii, cu surprize ca între doi tineri îndrăgostiţi: ”Au fost mai multe, iar aici mă refer la florile pe care le primesc destul de des de la el fără un motiv anume. Mă surprinde de fiecare dată extrem de plăcut”.

Stele sub lupă – vineri, 23.00, Antena 2