I’m bad… so bad… smack my bitch up!

Apropo.ro / 28.02.2008, 13:42
I'm bad... so bad... smack my bitch up!
Sadomasochismul (masochismul) este obtinerea unei placeri sexuale prin intermediul suferintei, fie ea fizica sau morala.

"Trage-ma de par", "plezneste-ma", "pica-ma cu ceara", "asa, calca-ma cu tocurile pe testicule" sunt lucruri pe care as vrea si nu as vrea sa le testez. Despre trasul de par, hai o plezneala usoara mai merge dar prefer sa folosesc ceara in alte scopuri decat sa ma picur pe piept sau fese.

Nu spun ca cei care o fac sunt anormali, fiecare face cum simte, cum are placerea.

Sadomasochismul (masochismul) este obtinerea unei placeri sexuale prin intermediul suferintei, fie ea fizica sau morala. Ca vrei sa ai placerea prin dominare (sadism) sau prin supunere (masochism) este ok daca este pe gustul tau. Dar daca ajungem mai departe si gasim sadismul psihopatic, unde simti nevoia de agresiune, chiar pana la viol, pentru satisfactie sexuala atunci nu mai sunt de acord cu tine si te-as intreba de ce este mai bine cum o faci tu (fara treaba cu sex-diversitatea).

Nu inteleg cum un barbat se poate simti relaxat si excitat daca ii car doua tocuri peste testicule, doua biciuri pe spinare (sau unde se nimereste), il scuip, ii vorbesc urat, il leg sa nu riposteze si marari pana il sperii? Cred ca am sa ma sperii si am sa-l las asa legat. Sau mai bine l-as testa sa vad pana unde merge imaginatia mea si cat poate el sa duca. Am mai vazut si eu prin filme.

Ce as face cu un tip, nebun de legat, si….incatusat? Mi-as pune o masca de piele pentru doza de mister in poveste. Un costum de piele (si cu tinte ca poate cad peste el…sa ma simta), niste cizme cu toc inalt, bici in mana (din care mai pocnesc ca la sarbatori din cand in cand cand nu face ce ii spun), buzele rosii ca de vampirita si superdoza de perversitate amestecata cu dorinta de a domina un suflet neinteles. Pe el l-as imbraca intr-un iepuras albastru (nu exista asa ceva dar merge cu situatia) care sa dea din urechiuse si sa stea si in patru labe.

Intr-o camera cu lumina obscura si muzica instigatoare am sta amandoi, el legat fiind. Bat odata din bici cand nu se asteapta ca poate il sperii. Racnesc la el ca o fiara sa-i sara inima din piept. Bat cu piciorul aproape de organele lui genitale cat sa vada in ochi imaginea unor mingi de ping-pong sarind. Doua carlige sunt tocmai bune pentru sfracurile lui.

Vreau sa "imi bat joc" de el…sa vad cat rezista…si aprind o lumanare groasa (sa simta cum trebuie senzatia). Ce picaturi cad pe corpul lui (mumia revine) si nu spune ca nu ii place, ci din contra. Imi pun tocul pe pulpa lui in timp ce il pic cu ceara. Il trag de par si ceara ii curge pe gat. Ma aplec si ii trag una in testicule, stiu ca isi dorea asta dintotdeauna (bye-bye mostenitori). Eu ma bucur ca si asa eram nervoasa…refulez.

Il musc de gat, de orice bucatica de piele imi iese in cale si ma roaga sa ii ofer senzatii. Pornind de pe piept cu unghiile, ma opresc abia pe tibie. Arata ca un gard de sarma. Ma doare pe mine cand vad ce fac si ca nu reactioneaza cum ar trebui. Doua biciuri peste corp si ii dispar senzatiile erotice de la muscaturile de mai devreme.

Nu ma excit deloc (si trebuie sa ma abtin sa nu rad). Ma asez pe scaun in fata lui si ii cuprind barbatia cu picioarele (cizmele). Ii place vad si continui. Imi cere sa ii vorbesc urat in timp ce fac asta. Pai tocmai eu sa nu fac asta…(totusi nu injuraturi de strada si de dusmani). Cu lumanarea lunga si groasa aprinsa il mai pic cu ceara si in zona genitala pentru adrenalina. Ce de senzatii…ce nebunie. Nu dureaza mult si sadicul de langa mine (sau eu sunt aia?) se elibereaza de…tot si toate. Ma simt bine ca, chiar daca nu ma pricep la asa ceva, el s-a simtit bine.

Lasand la o parte gluma, putem fabula cat este ziua de lunga, dar stii ca in practica este putin mai altfel. Bine ca nu este o practica comuna precum sexul oral. M-am picat odata cu ceara pe mana (din greseala) si a fost dureros. Nu sunt curioasa de aceste practici. Daca este cineva care a trecut prin asa ceva sa nu se supere pe mine de ce am scris, si poate imi explica ce anume din toate astea provoaca placere….