Imaginea lui Berlusconi valoreaza un milion de euro

De: Marian Andrei / 28.08.2009, 16:10
Imaginea lui Berlusconi valoreaza un milion de euro
Premierul italian, Silvio Berlusconi, a cerut despagubiri in valoare de un milion de euro cotidianului La Repubblica

Silvio Berlusconi a cerut despagubiri in valoare de un milion de euro cotidianului italian La Repubblica, considerand "defaimatoare" cele zece intrebari publicate de cotidian in fiecare zi despre viata sa privata.

Cererea vizeaza intrebarile pe care La Repubblica le publica in fiecare zi, de mai multe luni, in legatura cu scandalurile privind viata privata a lui Berlusconisi a fost depusa la Tribunalul din Roma.

Intrebarile puse de cotidian se refera la natura relatiilor premierului cu tanara Noemi Letizia, numarul intalnirilor cu aceasta si locul unde s-au intalnit. Alte intrebari sunt daca Berlusconi cunostea profesia tinerelor femei invitate la resedinta sa din Roma, intre care se afla si dama de companie Patrizia D’Addario.

Recunoscand ca nu este "un sfant", premierul a dezmintit in mai multe randuri ca ar avea aventuri cu minore, asa cum a fost acuzat de sotia sa, sustinand ca nu cunoaste calitatea tinerelor femei invitate la resedinta sa.

Intrebarile puse de La Repubblica sunt "clar defaimatoare", deoarce "cititorul este determinat sa creada ca propozitiile formulate nu sunt intrebari, ci afirmatii", se subliniaza in cererea prmierului, citata de cotidian.

Citeste mai multe despre "defaimarea" lui Berlusconi, la Mediafax.