Imagini cu Nicoleta, de la „Mireasă pentru fiul meu”, din perioada în care făcea videochat!

De: Nicoleta Nicolae / 19.04.2016, 09:03

Imagini cu Nicoleta, de la
Nicoleta, fosta concurentă de la "Mireasă pentru fiul meu", recunoştea în urmă cu câteva luni în cadrul show-ului de la Antena 1 că a făcut videochat.


Atunci, Nicoleta spunea cu lacrimi în ochi faptul că problemele financiare au adus-o în pragul de a face videochat, dar se pare că nici în viaţa de zi cu zi, fosta concurentă nu era prea timidă. Îi plăcea să pozeze incitant, cu posteriorul la vedere şi îmbrăcată extrem de sumar, consemnează  spynews.ro.

Câteva imagini din trecutul Nicoletei scot la iveală faptul că tânăra a avut într-adevăr o perioadă destul de tumultoasă. „Este cam adevărat. A fost o perioadă în viaţa mea când eu am avut foarte mare nevoie de bani, dar a fost o perioadă foarte scurtă de timp când am făcut asta. Ceea ce am făcut eu acolo nu a fost niciodată nud. Erau practic doar conversaţii online. Făceam videochat de la un studio. Da, mergeam ca la un job. Eu doar conversam. Stăteam 7-8 ore”, declara Nicoleta pentru emisiunea „Mireasă pentru fiul meu”, în urmă cu câteva luni.