Imagini cu ultimile clipe din viața lui Ionuț, băiețelul ucis de câini

Apropo.ro / 19.09.2013, 13:30
Camerele de supraveghere din Parcul Tei din Capitală au surprins ultimile momente cu micuțul Ionuț înainte ca acesta să fie ucis de câini.

Cancan a intrat în posesia imaginilor suprinse de camerele de supraveghere din Parcul Tei, locul în care Ionuț, 4 ani, și fratele său mai mare, Andrei, 6 ani, au ieșit la joacă împreună cu bunica lor.

ionut

În imagini se observă cum cei doi aleargă prin parc nesupravegheați, bunica nu apare deloc în imagini. Abia după două ore la de la dispariția celui mic, Andrei revine în parc însoțit de un bărbat.

Întregistrările cu cei mici arată că era ora 09.21 când ei se aflau în parc. Andrei fuge cu mult în fața lui Ionuț, care îl urmează. Bunica nu se află în raza camerelor de supraveghere.

ionut si andrei

La ora 11.36, Andrei este văzut intrând din nou în parc însoțit de un adult, care discută cu paznicii locali care îi indică locul în care s-ar fi aflat bunica lor. Cei trei pornesc spre locul în care se afla aceasta.

Vizibilitatea către zona în care se afla bătrâna e slabă, dar se poate sesiza că bărbații o găsesc pe femeie și îi „predau” copilul. Aceeași camerș de supraveghere îl filmează pe bărbatul care l-a adus pe copil plecând, la nici trei minute după ce l-a lăsat pe Andrei.

ionut si andrei

El este tânărul despre care bunica a povestit, probabil, că a certat-o spunând că a găsit copilul „tocmai la Bamboo” (pe strada Tuzla) și a îndemnat-o ca altădată să aibă grijă de el.

Din declarațiile bătrânei rezultă nici măcar ea nu a aflat chiar imediat de la Andrei ce s-a întamplat cu Ionuț, ci abia după ce s-a liniștit, băiatul i-a spus că Ionuț a fost ucis de câini.