Imagini de senzaţie cu Felix şi Mihaela! El apare la bustul gol, iar ea, cu pisica la vedere

Apropo.ro / 05.01.2015, 09:38
Imagini de senzaţie cu Felix şi Mihaela! El apare la bustul gol, iar ea, cu pisica la vedere
După ce toată lumea a speculat că între Mihaela Rădulescu şi Felix Baumgartner ar fi vorba doar de o aventură, iată că cei doi au o relaţie în adevăratul sens al cuvântului.

Mihaela Rădulescu a petrecut sărbătorile de iarnă alături de Felix, acasă la el, în Austria, iar momentele dintre cei doi au părut desprinse din poveste, Mihaela Rădulescu având grijă să imortalizeze fiecare moment în parte.

Într-una din ele, paraşutistul Felix Baumgartner este surprins la bustul gol, în timp ce se află la el într-una din camerele casei sale. Undeva pe fundal, se poate observa roata unei motociclete.

„Happy mornings (n.r. Dimineţi fericite)”, a scris vedeta de televiziune pe o reţea de socialiazare.

Mihaela Rădulescu a început să devină tot mai familiară cu locuinţa iubitului ei, astfel încât, nici animalele nu au făcut excepţie. Diva a avut grijă să se fotografieze şi cu Moritz, cel mai probabil, unul din animalele de companie ale iubitului ei.

Într-o altă fotografie, Mihaela Rădulescu şi Felix Baumgartner apar ţinându-se de mână, iar comentariul divei este unul care rezumă destul de mult relaţia celor doi, cel puţin, din viziunea Mihaelei.

„Ceasul este îndrăgostit de brăţări”, a scris Mihaela, sugerând că Felix se află, deja, la picioarele ei, conform spynews.ro.