Imagini din prima emisiune a lui Huidu, de acum 15 ani: „Sunt mic, negru, urât”

De: Nicoleta Nicolae / 15.04.2015, 10:49


Imagini din prima emisiune a lui Huidu, de acum 15 ani:
Au trecut 15 ani de când Şerban Huidu debuta ca şi prezentator la emisiunea "Cronica Cârcotaşilor" de la Prima TV.

a:1:{i:1;a:1:{s:11:”datacontent”;s:2076:”

Şerban Huidu a fost prima gazdă a emisiunii „Cronica Cârcotaşilor” de la Prima TV. „Acum exact 15 ani, pe 14 aprilie 2000, aparea la TV prima editie a emisiunii Cronica Carcotasului cu Serban Huidu. In 15 ani, vrei nu vrei, treci prin multe experiente, placute sau mai putin placute. Pentru cateva secunde ar trebui ca fiecare dintre noi sa dam timpul inapoi si sa ne aducem aminte ce varsta aveam atunci, ce visuri aveam, cum vedeam viata in acel moment si cate s-au intamplat pana acum”, a notat Huidu pe Facebook.

Acesta a adăugat: „Asa a inceput Cronica Carcotasului! Iata primele minute din prima editie a emisiunii”. La vremea respectivă, Huidu prezenta emisiune singur, ulterior acestuia i s-a alăturat şi Mişu Găinuşă.

 

 

 

Acum exact 15 ani, pe 14 aprilie 2000, aparea la TV prima editie a emisiunii Cronica Carcotasului cu Serban Huidu. In 15 ani, vrei nu vrei, treci prin multe experiente, placute sau mai putin placute. Pentru cateva secunde ar trebui ca fiecare dintre noi sa dam timpul inapoi si sa ne aducem aminte ce varsta aveam atunci, ce visuri aveam, cum vedeam viata in acel moment si cate s-au intamplat pana acum.La multi ani, carcotasi, oriunde v-ati afla! Asa a inceput Cronica Carcotasului! Iata primele minute din prima editie a emisiunii.

Posted by Cronica Carcotasilor on 14 Aprilie 2015

„;}}