Imagini inedite cu celebrul cuplu Adolf Hitler și Eva Braun

De: Gabriela Voicu / 17.05.2013, 12:45
Imagini inedite cu celebrul cuplu Adolf Hitler și Eva Braun
O serie de imagini nepublicate până acum, cu Adolf Hitler și Eva Braun, au fost scoase la lumină de colecționarul și curatorul Reinhard Schulz.

O serie de poze nemaivăzute până acum cu Eva Braun, amanta lui Adolf Hitler, au fost scoase la lumină de colecționarul și curatorul Reinhard Schulz.

Imaginile au fost confiscate de militari în 1945 și o arată pe femeia care i-a fost iubită si apoi soție lui Hitler în ipostaze din viața ei cu dictatorul. În poze, Eva Braun apare în costum de baie, alături de câinii ei, în copilărie sau cu Hitler.

Galerie foto

Eva Braun

Eva Braun a devenit amanta lui Hitler în 1931, după ce fosta lui iubită, Geli Raubal, care îi era și nepoată, s-a sinucis la doar 23 de ani. Braun, o fire copilăroasă, frivolă și vanitoasă, s-a născut în 1912 și a devenit model la 17 ani. L-a cunoscut pe „Herr Wolff” în studiourile de fotografie ale lui Hoffmann, în 1929. Viitorul Fuhrer era cu 23 de ani mai mare decât ea. Relația lor a început doi ani mai târziu.

Eva Braun a încercat să se sinucidă de două ori: odată în 1932 la vârsta de 20 de ani când a vrut să se împuște în piept și doua oară în 1935 când a înghițit pastile de dormit. De atunci, Hitler a avut mai multă grijă de ea, i-a cumpărat o vilă, un Mercedes și i-a angajat o menajeră.

Citește mai multe despre Eva Braun, pe Gândul.info