Imagini irezistibile de la filmările celui de-al patrulea sezon ”Insula Iubirii” +18

De: Cristiana Trifu / 29.08.2018, 15:26
Imagini irezistibile de la filmările celui de-al patrulea sezon ”Insula Iubirii” +18
O insulă pustie a Thailandei a fost locaţia aleasă pentru şedinţa foto la care au participat ispitele din cel de-al patrulea sezon ”Insula Iubirii”, care va avea premiera pe 3 şi 4 septembrie, de la 20:00, la Antena 1 şi online pe antenaplay.ro

Cel de-al patrulea sezon ”Insula Iubirii” le-a pregătit concurenţilor noi ispite curajoase, hotărâte, antrenate şi motivate! Cu toţii au fost protagoniştii unei şedinţe foto incendiare pe o plajă pustie din Thailanda.

”Şedinţa foto de pe plajă a fost una dintre cele mai senzuale şi deosebite experienţe pe care le-am avut, m-am simţit extrordinar, iar ţinutele au fost  spectaculoase, unice, completate de un make-up extrem de „asortat” cu insula şi cu „aroma ei”, a povestit Carmen, una dintre ispitele din acest sezon.   

În cel de-al patrulea sezon ”Temptation Island – Insula iubirii”, care va avea premiera pe 3 şi 4 septembrie, de la 20:00, la Antena 1, patru cupluri care au relaţii de lungă durată însă nu au făcut încă marele pas îşi vor putea testa relaţia şi vor afla astfel dacă cel sau cea alături de care au petrecut atâţia ani este cu adevărat jumătatea lor. La finalul sezonului, fiecare cuplu va putea spune clar dacă drumul lor în viaţă este acelaşi sau dacă se văd nevoiţi să meargă pe căi separate.

„Toate sezoanele de până acum ne-au surprins diferit şi vă asigur că nici acesta nu va face excepţie. Oamenii au personalităţi diferite, reacţionează diferit la situaţiile cu care se confruntă. În asta constă farmecul acestui reality show. are încă multe surprize rezervate, iar fanii emisiunii vor fi, din nou, impresionaţi!”, spune gazda emisiunii, Radu Vâlcan.