Imagini necenzurate la emisiunea lui Bote! S-au dezbrăcat complet pe plajă

Apropo.ro / 04.02.2015, 09:13

Imagini necenzurate la emisiunea lui Bote! S-au dezbrăcat complet pe plajă
Sâmbătă începe la Kanal D „Supermodels by Cătălin Botezatu”, un concurs care-şi propune să găsească talente nou în domeniul modelingului.


WOWbiz.ro a prezentat momente din cea mai dură dar şi cea mai sexy dintre probele la care au fost supuşi concurenţii. E vorba de proba de nud artistic, pentru care aspiranţii la titlul de supermodel au fost nevoiţi să
îndure o temperatură de aproximativ 10 grade Celsius (şedinţa foto a avut loc în luna octombrie a anului trecut) şi să intre în apa Mării Negre care nu avea mai mult de 3-4 grade.

Concurenţii au făcut fata cu brio acestei probe dificile iar rezultatul îl veţi putea vedea la Kanal D, într-unul dintre cele 24 de episoade ale show-ului „Supermodels by Cătălin Botezatu”, care se va difuza în fiecare sâmbătă şi duminică începând cu ora 21.30.

Emisiunea a aliniat la startul ei 60 de concurenţi veniţi din toate colţurile ţării, din care, după prima proba eliminiatorie, au rămas doar 18. Aceştia au locuit, în perioada filmărilor, în aceeaşi casă şi au fost supuşi de celebrul designer la adevărate teste de curaj şi voinţă.


 

Tags: