Imagini uluitoare surprinse de un fotograf insomniac

Apropo.ro / 22.09.2011, 17:08
Un fotograf insomniac a surprins cateva imagini spectaculoase cu Calea Lactee, intr-o noapte in care nu putea sa adoarma.

Fotograful Anton Jankovoy a surprins unul dintre cele mai spectaculoase fenomene astronomice, datorita insomnei.

Pentru ca nu putea sa adoarma, Jankovoy a iesit la o plimbare reusind sa fotografieze cu aceasta ocazie urme ale Caii Lactee deasupra muntilor Himalaya.

Pentru a realiza imaginile surprinzatoare, fotograful a indurat ore bune frigul care se simtea pe cel mai inalt lant muntos din lume.

Calea Lactee deasupra muntilor Himalaya

„Nu era sezon turistic, insa la cabana unde eram cazat erau cativa iubitori ai naturii destul de galagiosi. Asa ca m-am imbracat si am iesit la plimbare, dand nas in nas cu panorama asta exceptionala. Mi-am luat repede aparatul foto si am tras cateva cadre”, a explicat fotograful ucrainean.

Imagine surprinsa de fotograful Anton Jankovoy

„Este incredibil cat de pura este natura, cat de frumoase sunt formele de relief si infinitul Universului. Aceste lucruri m-au inspirat sa fac aceste fotografii. Insa mi se pare si mai trist faptul ca oamenii de factura moderna nu cunosc astfel de frumuseti si unul din cinci nu va apuca sa vada Calea Lactee”, a adaugat acesta. „Cateodata este suficient sa ridici capul si sa vezi cat de frumos este totul”, a conchis Anton Jankovoy.