Imaginile secrete au ieşit la iveală. Ileana Lazariuc, goală puşcă!

De: Cătălina Matei / 20.01.2017, 12:32
Imaginile secrete au ieşit la iveală. Ileana Lazariuc, goală puşcă!
Ileana Lazariuc şi-a arătat trupul dezgolit, în nenumărate rânduri.

Una dintre cele mai frumoase femei din România, Ileana Lazariuc (34 de ani), a devenit scumpă la vedere după ce s-a căsătorit, în 2009, cu Ion Alexandru Ţiriac, fiul lui Ion Ţiriac. 

Femeile fierbinţi ale lui Nicolaescu: Mihaela Rădulescu, Jojo, Ilena Lazariuc, Daniela Nane. Goale de dragul artei!

Cuplul Ion Ion Ţiriac şi Ileana Lazariuc: Cum se distrează milionarii

Îţi mai aduci aminte de trupa Trinity? Cum pozau fără haine Lili Sandu şi Ileana Lazariuc !

Scene de sex memorabile din filmele româneşti

Pe vremuri Ileana era cu adevărat o bombă-sexy. Mărturie este pictorialul pe care l-a realizat pentru Playboy, în 2002, dar şi rolul seducător din pelicula „Supravieţuitorul” (2008), regizată de Sergiu Nicolaescu, şi în care Ileana apare goală, în pat, alături de Lucian Viziru.

Ileana a pozat în 2006 pentru rubrica „Dezgolite frumos”, a publicaţiei „VIP Magazin”

„Atunci era „vampa cuminte”. Una dintre cele mai frumoase şi în vogă femei din România a acceptat, fără mari pretenţii, invitaţia revistei de a face faţă rubricii . A făcut-o cu brio, în cadrul unui proiect grandios, cu doi fotografi implicaţi şi o echipă întreagă de producţie. A făcut-o între câteva reclame filmate pentru companii din Elveţia, India şi Israel, înaintea premierei filmului cu Steven Seagal (The Harvester) – totul, fără aere de vedetă, înfulecând (n.r. plăcinte) prin zona în pauza dintre filmări. Acum este familista cuminte, mamă a doi băieţi – nu de alta, dar nimeni nu l-a auzit pe Ion Ţiriac să se plângă de nora sa”, aşa sună textul care însoţeşte fotografia cu Ileana.