IMAX a lansat cinematograful privat de peste 1 milion de dolari (Video)

De: Gabriela Voicu / 07.05.2013, 11:02
IMAX a lansat cinematograful privat de peste 1 milion de dolari (Video)
Cei cu dare de mână vor avea în curând posibilitatea de a vedea filmele favorite în confortul propriei locuințe, datorită noului cinematograf privat lansat de IMAX.

Cei cu dare de mână vor avea în curând posibilitatea de a vedea filmele favorite în confortul propriei locuințe, unde se vor bucura de aceleași condiții oferite de un cinematograf modern.

Showbiz.ro te trimite la EROS SHOW! Vrei și tu?

IMAX intră pe piața home theater cu noul IMAX Private Theatre, pe care, însă, doar cinefilii foarte bogați și-l pot permite. IMAX oferă acest home theatre unui public select, pe care îl invită să comande produsul prin intermediul site-ului oficial. Prețul cinematografului privat IMAX va fi cuprins între unul și două milioane de dolari, site-ul oficial nespecificând deocamdată un cost exact.

IMAX Private Theatre presupune un ecran IMAX cu sistem de proiecție dual 4K, în 2D sau 3D, și boxe surround. Ecranul nu arată exact ca unul dintr-o sală de cinema, însă are design curbat, acoperă peretele de la podea până în tavan și va oferi cu siguranță o experiență vizuală captivantă. În plus, clienții au la dispoziție oricând service-ul IMAX, sub garanția că vor primi rapid consiliere și suport tehnic. IMAX lucrează cu arhitecți și designeri de interior pentru a se asigura că noul produs va fi instalat în condiții optime, respectând anumite standarde de performanță.

Primul ecran IMAX din România a fost inaugurat pe 20 noiembrie 2009, la Cinema City, din cadrul AFI Palace Cotroceni.