IMAX Day – ziua blockbusterelor, sâmbătă, 29 septembrie

De: Cristiana Trifu / 25.09.2018, 14:20
IMAX Day - ziua blockbusterelor, sâmbătă, 29 septembrie
Ce e mai cool şi mai spectaculos decât 1 film în IMAX? 6 filme în IMAX! Sărbătoreşte Ziua Blockbusterelor din 2018, în sălile T IMAX de la Cinema City din Bucureşti şi Timişoara. Doar pe 29 septembrie, te bucuri de IMAX Day şi de o experienţă cinematografică unică, la un preţ de sărbătoare: 13 lei biletul la un film.

Reîntâlneşte-te cu (aproape) toţi supereroii celebri din Universul Cinematografic Marvel şi urmăreşte confruntarea mortală supremă din „Avengers: Infinity War”; trage o sperietură pe cinste urmărind „The Nun”, înfricoşătorul film horror filmat în România; vezi invazia celor mai letali vânători ai universului odată cu revenirea lor pe marile ecrane în „The Predator”, la 30 de ani după primul film al seriei; pregăteşte-te să-i salvezi pe dinozaurii din „Jurassic World: Fallen Kingdom”, alături de Owen şi Claire; (re)descoperă povestea lui T’Challa şi cum devine el noul rege din Wakanda în „Black Panther” şi fii din nou alături de familia de supereroi iubită de toată lumea şi descoperă cum Elastigirl e, de această dată, în centrul acţiunii, în animaţia Disney-Pixar „The Incredibles 2”.

Pe parcursul întregii zile de sâmbătă, trăieşte cele şase filme la intensitate maximă, vizionându-le în spectaculosul format IMAX, care combină perfect cele mai mari ecrane din ţară cu tehnologia inovatoare şi arhitectura sălii de cinema, pentru a-ţi crea senzaţia că faci parte din acţiune.