Imbracata de sarbatoare

Apropo.ro / 16.04.2008, 11:18
Pentru femeia moderna, intrebarea " Cu ce ma imbrac de Paste?" este mult mai importanta decat " Ce gatesc de Paste?"...

Inca putin si Sfintele Sarbatori de Paste ne bat la usa. Gandul ne zboara la cozonaci, oua rosii, gratar la iarba verde, petreceri

In zilele noastre intrebari precum “Unde merg de Paste?” sau “Cu ce ma imbrac de Paste?” au capatat valente mult mai importante decat sarbatoarea in sine.

Pentru femeia moderna, intrebarea “ Cu ce ma imbrac de Paste?” este mult mai importanta decat “ Ce gatesc de Paste?”…

Fuga la saloanele de intretinere, la coafor, maratonul prin magazine sunt prioritare…

Petreceri, intalniri cu prietenii, Slujba de Inviere, gratarul la iarba verde…toate cer o vestimentatie corespunzatoare.

Petrecere

Pentru o cina sau o petrecere, chiar daca este intre prieteni, este necesar sa adopti o tinuta speciala care sa te scoata in evidenta.

Daca evenimentul are loc seara, intr-un loc mai pretentios, poarta o rochie lunga, o genta mica plic, pantofi inalti si niste cercei deosebiti.

Coafura trebuie sa fie lejera iar machiajul cat mai simplu. Lasa-te inspitrata de glamourul filmelor hollywoodieneten mat, ochi fumurii, rimel si buzele usor accentuate.

Daca esti adepta iesirilor in club, adopta un look extravagant. Alege o rochie scurta, din paiete sau cu un model interesant, tocuri inalte, machiaj puternic si par coafat cu volum.

tinuta de zi Intalnire cu prietenii

Chiar daca esti intre prieteni, nu rata ocazia sa arati bine.O pereche de jeansi si un top deosebit sau un babydoll te scot din impas.

Incearca niste jeansi largi sau evazati, pentru ca au revenit in forta, un top cu un imprimeu ingenios sau un babydoll din matase sau bumbac, sandale cu platforme, o geanta gen postas mica, parul aranjat cu volum, ochelari de soare, putin gloss pe buze si bujori in obrajori.

Slujba de Inviere

tinuta de searaMomentul cere o vestimentatie speciala, dar asta nu inseamna ca trebuie sa ne imbracam ca bunica.

Tinuta ideala este eleganta, rafinata. O rochie pana la genunchi, pantofi inalti, plic supradimensionat, par coafat lejer si un machiaj simplu (rimel, blush si gloss). Daca este racoare iti poti arunca pe umeri un sal, iti tine de cald si in plus este un accesoriu foarte sic.

La fel de bine poti opta pentru un pantalon larg, cu talie inalta, un top din matase si o haina scurta de stofa. Accesorizeaza-ti tinuta cu o brosa veche.

tinuta sport Picnic

Iti trebuie o tinuta lejera: t-shirt simplu, pantaloni drepti, din nylon, balerini negri sau pantofi sport cu talpa foarte subtire, ochelari mari de soare, par prins lejer in coda de cal, gloss, putin rimel si blush.

Acum esti gata de Sarbatoare!

Viziteaza sectiunea de Paste!