Imigranții români, în topul infractorilor din Marea Britanie

De: Marian Andrei / 27.02.2013, 10:45
Imigranții români, în topul infractorilor din Marea Britanie
Imigranții români din Marea Britanie ocupă locul doi, după polonezi, în ceea ce privește arestările pentru comiterea de infracțiuni în această țară, potrivit unor date obținute de publicația Daily Express în baza legii accesului la informații de interes public.

„Datele șocante” – după cum le caracterizează publicația britanică – arată că Poliția Metropolitană a efectuat în ultimii cinci ani 27.725 de arestări în rândul imigranților români pentru infracțiuni care includ violuri și crime, în contextul în care, în prezent, în Marea Britanie trăiesc 68.000 de imigranți români, ceea ce înseamnă, statistic, că unul din trei români este infractor.

Surprinde-ți mama sau iubita cu o felicitare de Mărțișor!

„Aceste date statistice subminează asigurările oferite de oficiali români, potrivit cărora Marea Britanie nu are de ce să se teamă în urma unei diminuări a controalelor la frontieră„, comentează publicația.

Daily Express mai arată că, potrivit datelor furnizate de Polițieimigranții români sunt responsabili de 92% din fraudele comise la bancomate în Marea Britanie.

„Clasamentul” infracțiunilor comise de imigranții din Marea Britanie este condus de polonezi, urmați de români, lituanieni, nigerieni, indieni, jamaicani, irlandezi, somalezi, portughezi și pakistanezi.