Imnul Protestatarului: „Jos Toți Rampapapam”, piesă nouă marca SRC (Video)

Apropo.ro / 02.02.2012, 15:00
Imnul Protestatarului:
Serviciul Român de Comedie (SRC) a scos un nou hit: "Imnul Protestatarului - Jos Toți Rampapapam", un cover după piesa Rihannei "Man Down".

Serviciul Român de Comedie revine în atenția publicului cu un nou hit. De data aceasta, echipa s-a lăsat inspirată de evenimentele care au avut loc în Capitală, în ultima lună, când mii de români nemulțumiți de actuala guvernare au ieșit in stradă să își ceară drepturile.

Piesa marca SRC este un cover al single-ului „Man Down” – Rihanna, iar versiunea în limba romană este interpretată de către actrița din „Moștenirea”, dar și din celalalte hit-uri scoase de SRC, Ramona Hanganu.

Imnul Protestatarului – Jos Toti Rampapapam de pe tare.ro

In videoclipul piesei, Ramona este acompaniată de către două tinere sexy-polițiste, care pe tot parcursul piesei dansează lasciv.

Și cum nu se putea ca oamenii legii, care fac dreptate, să nu intervină in scenă, un jandarm bine echipat își face apariția și începe să lovească în stânga și în dreapta pe cine apucă, inclusiv pe cântareața blondă, pe care o trage de păr, exclamand „băgați site-ul de cultură în dubă„.