Imnul stațiunii Mamaia – Loredana și Radu Mazăre (feat Cabron)

Apropo.ro / 03.04.2013, 10:30
Imnul stațiunii Mamaia - Loredana și Radu Mazăre (feat Cabron)
Piesa promisă de Radu Mazăre în duet cu Loredana este aproape de lansare. Este vorba de Imnul stațiunii Mamaia. Ascultă piesa...

În cadrul unui concert susținut de Loredana la Constanța a fost prezentată o parte a piesei pe care o pregătește alături de primarul Radu Mazăre.

Imnul stațiunii Mamaia va avea și un videoclip ce va fi filmat pe data de 1 mai.

Radu Mazăre a desemnat-o pe Loredana ambasador al stațiunii Mamaia. „Eu sunt legată de Mamaia, fără Mamaia nu aș mai fi fost aici, în fața dumneavoastră. Mie îmi place atât de mult la Mamaia, că aș veni aici și iarna„, a spus Loredana Groza. Anunțul a fost făcut în fața publicului prezent la concert.

După ce concertul a luat sfârșit, Radu Mazăre a povestit jurnaliștilor cum s-a născut imnul stațiunii Mamaia.

 


 

Am vorbit cu Loredana și i-am explicat ce vreau, iar după o oră îmi spune că are o melodie. Mi-a pus melodia și pe urmă am mai discutat puțin. Peste două săptămâni îi dăm drumul, inclusiv cu cântarea mea, partea de rap„, a explicat Mazăre.

Îndemnat de jurnaliști să interpreteze o parte din rolul său din piesă, primarul s-a scuzat: „Mă puneți să cânt și eu încă nu am ajuns la studio să iau lecțiile de la Loredana, de-aia nu cânt„.

Radu Mazăre a mai anunțat că rapperul constănțean Chimie, care făcea parte inițial din acest proiect, a fost înlocuit de Cabron.

Loredana, Radu Mazăre și Cabron vor lansa peste două săptămâni un imn dedicat stațiunii Mamaia, iar filmările videoclipului sunt programate pentru data de 1 Mai.

În urmă cu o săptămână, primarul Radu Mazăre a declarat că de 1 Mai va purta un costum de salvamar din anii ’40, adică „budigăi cu bretele”, când vor avea loc filmările pentru videoclipul piesei de promovare a stațiunii Mamaia, care va fi cântată de Loredana.

Citește mai multe detalii despre imnul stațiunii Mamaia, pe Mediafax.ro