Impact maxim

Apropo.ro / 26.06.2002, 14:39
Impact maxim
Zilele trecute, cei doi membrii ai formației Impact au terminat filmarile pentru prima piesa de pe albumul "X-port", al doilea album editat de Media Pro Music și al patrulea din discografia trupei. Piesa se numește "Lasa-ma sa visez" iar videoclipul acesteia, regizat de Andreea


Zilele trecute, cei doi membrii ai formației Impact au terminat filmarile pentru prima piesa de pe albumul „X-port”, al doilea album editat de Media Pro Music și al patrulea din discografia trupei.

Piesa se numește „Lasa-ma sa visez” iar videoclipul acesteia, regizat de Andreea Paduraru, a fost filmat pe parcursul drumului București – Vama Veche, cu trecere prin Calarași. Ajunși în Vama Veche nu au rezistat ispitei de a face baie în mare chiar daca vremea nu se anunța a fi prea buna. I-a pândit o ploaie mica dar au reușit sa scape de ea. Pe lânga cadrele peisagistice cu cei doi Impacți, filmate în lanuri de grâu și levanțica, s-au consumat plimbari cu bacul și cu o motocicleta galbena, cu ataș, pastrata cu grija de la 1945. În urma acestei experiențe Rareș a învațat sa mearga pe motor, lucru ce l-a convins sa-și ia unul cât de curând. A mers cu 80 km/ora, astfel încât a devenit expert – la final conducea în picioare și cu o mâna pe coarne.

Pentru a crește suspansul, în momentul în care au început filmarile, au venit elicopterele sa stropeasca împotriva insectelor. Nu știm ce s-a întâmplat cu avioanele cu pesticide. Rareș nu a învațat înca sa piloteze un astfel de monstru dar, dupa cum îl cunoaștem, nici mult nu mai are.

„…Regimentului”
În urma concursului care s-a desfașurat în data de 4 iunie, membrii formației Vama Veche vor alege o colaboratoare. Tensiunea crește din ce în ce mai mult, mai ales ca acum, din cele 10 fete care s-au prezentat, va ramâne una singura. Decizia va fi greu de luat, ei alegând într-adevar fetele care au reușit cel mai bine sa interpreteze piesa „Curva regimentului”. Piesa în sine este destul de dificila și a fost „o piatra de incercare” a vocilor feminine din țara. Criteriul de selecție deja este mult mai sofisticat: fiecare membru Vama Veche va da câte o nota și rezultatele vor fi calculate ca la examen, pâna la ultima zecimala.

Am cu ce, ma!
Perioada de hibernare a lui ArtanuÂ’ (aka Adrian Pleșca) a luat sfârșit. Împreuna cu alți șase temerari a pus de-o trupa foarte…partinitoare. Partizan se numesc cei șase baieți, un pic trecuți de media de vârsta a celor din topurile muzicale românești. Cu toate ca sunt un pic mai „copți”, Partizanii nu se tem de concurența dance. „Am cu ce” se numește primul lor material discografic.

Ultra TT aterizeaza
Daca nu ați auzit de Titi auziți acum. Poate vi-l mai amintiți de la Școala Vedetelor unde era unul dintre baieții „draguți”. Albumul sau de debut tocmai a aparut. Se numește Kamikaze și conține 6 piese „ultra” techno cu accente de breakbeat, house, dub și trip-hop. Impresionant, nu? Numele de scena al lui Titi Balțeanu va fi „Ultra TT”. Titi are 25 de ani, a absolvit liceul de muzica Dinu Lipatti și este student la Conservator.

Sursa: Super[!]

Tags: