Impozitul pe teren

Apropo.ro / 09.01.2002, 16:07
Impozitul pe teren
Consiliul local a majorat sensibil valoarea impozitul pe teren. sumele au fost stabilite diferentiat pe zone. Cei care locuiesc în centrul orasului, socotita zona a, vor plati 2.668 de lei pentru fiecare metru patrat de teren pe care-l detin. Zona B (cartiere precum alfa, Vlaicu,

Consiliul local a majorat sensibil valoarea impozitul pe teren. sumele au fost stabilite diferentiat pe zone. Cei care locuiesc în centrul orasului, socotita zona a, vor plati 2.668 de lei pentru fiecare metru patrat de teren pe care-l detin.

Zona B (cartiere precum alfa, Vlaicu, Micalaca) este ceva mai ieftina, respectiv 2.060 lei/m.p. Cel mai putin vor plati aradenii care detin terenuri la marginea orasului, circa 200 de lei pentru fiecare metru patrat. Impozitul se poate plati în trei transe trimestriale, la sediul Directiei ficale. Prima transa trebuie achitata pana la data de 15 martie.

Destinatar: ARADEANUL
„Pentru scurt timp, locuitorii din zona Polivalenta au avut parte de liniste. asta pentru ca discoteca care functiona la Polivalenta a fost închisa în urma numeroaselor reclamatii venite de la oameni.

Niste functionari, însa, au avut proasta inspiratie de a aproba, recent, redeschiderea localului, spre disperarea locuitorilor. acum, trebuie sa suportam noapte de noapte bubuiturile si scandalurile care au loc în preajma discotecii. spre dimineata, pe la ora 04.00, oamenii primesc si desertul: tobe de esapament, scrasnete de cauciucuri, petarde, tipete si îjuraturi insuportabile.

Ne întrebam cine a aprobat redeschiderea discotecii, care fura linistea oamenilor, care se trezesc adesea mai obositi decat s-au culcat. Rugam Primaria si organele competente sa nu ne oblige, pe sutele de familii care locuim acolo, sa pornim un nou razboi cu morile de vant si sa umblam luni de zile în audiente pentru a ne recapata linistea de altadata.” Ioan Damian, Piata sporturilor

[Aradeanul]