Impresia unui barbat, dupa prima intalnire, a ajuns viral

Apropo.ro / 08.12.2011, 15:30
Impresia unui barbat, dupa prima intalnire, a ajuns viral
Un barbat care avusese parte de o intalnire cu o domnisoara, i-a scris fetei o scrisoare, ce a ajuns pe internet. Nu s-a asteptat ca "scrisoarea" lui sa devina un viral.

Un tanar american a intrat in panica dupa ce a observat ca tanara cu care se intalnise nu il mai cauta. Astfel, el i-a adresat un mail, dupa ce a gasit adresa pe internet, prin care i-a explicat de ce ar trebui sa se mai intalneasca si a doua oara.

Tanara nu se astepta la un asemnea gest din partea baiatului si i-a postat scrisoarea de impresii pe internet.

Te-ai jucat mult cu parul. Cand o femeie face asta, e un semn clar ca flirteaza. Poti sa cauti si pe Google sa vezi”, a scris Mark. Din punctul sau de vedere, faptul ca femeia i-a oferit aceste semnale, dar apoi a refuzat sa ii mai dea vreun semn, este un lucru „nepoliticos si imatur”.

Mi-ai zis ca esti foarte ocupata, dar si ca vrei sa mergi mai des la filarmonica. Ar fi foarte convenabil pentru tine sa te intalnesti cu mine, avem aceleasi hobby-uri. Fiecare din noi merge la concerte de muzica clasica, deci am putea merge impreuna, fara sa insemne timp pierdut pentru tine”, mai scrie Mark.

„Iti sugerez sa continuam sa ne vedem si sa vedem ce se intampla. Bineinteles, acum te gasesc mai putin atragatoare decat la prima intalnire, pentru ca nu mi-ai raspuns la telefoane. Dar as fi dispus sa mai ies cu tine„, incheie Mark.

Citeste mai multe detalii despre scrisoarea unui tanar suferind, pe Gandul.info