Imprimeuri curajoase sau rochii sculpturale la The 2017 Met Gala. Rihanna, într-o rochie 3D

De: Alexandra Necsoiu / 02.05.2017, 14:49
Imprimeuri curajoase sau rochii sculpturale la The 2017 Met Gala. Rihanna, într-o rochie 3D
Vedete ale modei internaţionale şi celebrităţi din showbiz şi-au dat întâlnire, seara trecută, la Muzeul Metropolitan de Artă din New York - The MET - pentru deja tradiţionala gală de ianugurare a expoziţiei de modă găzduită de The Costume Institute. Expoziţia de anul acesta este un omagiu adus designerului casei Comme des Garçons - Rei Kawakubo, care a influenţat într-un stil unic moda ultimilor 40 de ani. Prin urmare, ţinutele alese de vedetele care au luat parte la gală s-au caracterizat prin volume tridimensionale, tăieturi deconstructiviste, forme geometrice, imprimeuri curajoase sau rochii sculpturale.

Printre vedetele care au ales ţinute extrem de curajoase se numără Rihanna, cu o rochie 3D care te face să te întrebi cum (dacă) se poate aşeza, Jennifer Lopez, cu o rochie spectaculoasă, într-o nuanţă pastelată sau Kendall Jenner, a cărei rochie neagră nu a lăsat prea mult loc imaginaţiei.

Televiziunea E! a difuzat live emisiunea Live from the Red Carpet: The 2017 Met Gala în noaptea de luni 1 mai, spre marţi 2 mai, care va fi reluată marţi, 2 mai, la 15:30, 19:30 şi 21:30, miercuri la 18:00, joi la 20:30 şi sâmbătă la 14:30.

Joi, 4 mai, de la 22:00, în emisiunea specială Fashion Police: The 2017 Met Gala, Melissa Rivers, Giuliana Rancic, Brad Goreski şi colegii acestora îşi vor da verdictele privind alegerile vestimentare la Gala Met de anul acesta. Aflaţi care sunt marile succese din modă ale serii – dar şi gafele de pe covorul roşu!