În 2009, Acasă, prima telenovelă românească de epocă

Apropo.ro / 02.03.2009, 00:00
În 2009, Acasă, prima telenovelă românească de epocă
Ruxandra Ion, Managing Director Promance International, a declarat în cadrul videochat-ului de pe site-ul www.acasatv.ro că în 2009 va fi pornit cel mai ambiţios proiect de pînă acum: prima telenovelă românească de epocă.

“Ne ducem cu aproximativ 100 de ani în urmă în istoria României, vă vom prezenta o poveste bazată pe un scenariu aşa cum v-am obişnuit, 100% românesc… şi gata. Nu pot să zic mai multe”, a declarat Ruxandra Ion. Internauţii de peste hotare au vrut să afle care sînt ţările care au cumpărat poveştile româneşti marca Promance: “ s-a vîndut în Slovacia, Slovenia, Croaţia, Ucraina, Bulgaria şi Turcia.

Sîntem în negocieri pentru Orientul Mijlociu, China, Africa de Nord şi cîteva teritorii americane. Se difuzează în Slovacia, unde a ajuns lider de piaţă, colegii noştri de la TV Markiza, canalul numărul 1 din Slovacia, fiind mai mult decît mulţumiţi de performanţele produsului. Mai mult, a avut premiera în această săptămînă în Ucraina, unde audienţele sînt peste aşteptările televiziunii 1 plus 1. În celelalte ţări, este în proces de dublaj şi nu a început încă”, declară Ruxandra Ion.