În 6 luni, femeile preiau controlul asupra garderobei partenerului

De: Mihaela Enache / 21.05.2013, 14:00
În 6 luni, femeile preiau controlul asupra garderobei partenerului
După sașe luni și jumătate, să fim preciși, urmează punctul în care femeile decid că este îndeajuns și încep să ceară schimbări în felul în care se îmbracă partenerul lor, arată un nou studiu.

Potrivit unui sondaj, cercetătorii au descoperit că cinci piese vestimentare din garderoba bărbaților deloc pe placul femeilor sunt jambierele strânse, pantalonii de piele, pantalonii de trei sferturi lungime și flip-flopsurile.

Și, în caz de rezistență, măsurile luate pentru a schimba stilul vestimentar al partenerului poate fi nemilos.

Doar puțin sub jumătate dintre femei au recunoscut că au aruncat piese pe care le considerau ofensatoare fără ca partenerul să știe, și una din șapte femei a mers ceva mai departe, punându-le intenționat la un program de spălat greșit.

În ciuda faptului că doar una din cinci femei au admis că poate nici garderoba lor nu e pe placul partenerului, mai mult de două treimi au mărturisit că fac raidurile ocazionale în șifonierul partenerului.

Jo Hemmings, psiholog comportamental și coach de relații, a spus că „nu e surprins să vadă că e nevoie doar de șase luni pentru ca femeile să preia controlul”.